FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Νέα προσθήκη ο Χατζηγιάννης

Ημερομηνία: 22-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O έμπειρος αμυντικός είναι ο αντικαταστάτης του Σιούλα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Τον έμπειρο αμυντικό Χρήστο Χατζηγιάννη έχει κλείσει ο Αστέρας και εντός των ημερών θα ανακοινώσει την μεταγραφή του. Ο 35χρονος δεξιοπόδαρος μπακ-χαφ θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Σιούλα, που αποχώρησε και ο οποίος έχει συμφωνήσει με τη Νίκη Τραγανού. Ο Χατζηγιάννης προπονείται με τον Αστέρα και μάλιστα έπαιξε βασικός στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τον Ξενοφώντα στο Καλλίκωμο. Ο Χατζηγιάννης επιστρέφει ύστερα από ένα χρόνο στον Αστέρα, όπου είχε παίξει τη σεζόν 2020-2021, ενώ την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Ηλειακό Βαρθολομιού. Πιο πριν είχε αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Δόξα Ν. Μανωλάδας, Ατρόμητο Καβασίλων, Χάβαρι και ΑΠΟ Κουρτεσίου.  Ο Αστέρας βρίσκεται σε αναζήτηση και ενός στόπερ για να συμπληρώσει το ρόστερ του.

Κατά τα άλλα, ο τεχνικός Ερνέστο Λυμπέρη αναμένει εντός της εβδομάδας την ενσωμάτωση του Λάκη Κολτσίδα, ο οποίος απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εκτός Ηλείας.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα μετά την πολύ καλή εμφάνιση και νίκη στο φιλικό με τον Ξενοφώντα (1-4), όπου έδειξε πως βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο, θα παίξει την Κυριακή στο Λάππα με τον τοπικό Ατρόμητο, ομάδα της Α΄ Αχαΐας, σε άλλο ένα δυνατό φιλικό ματς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος