FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Κρίσιμο ματς με Παναιγιάλειο

Ημερομηνία: 13-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κανονικά στην Αμαλιάδα ο αγώνας την Κυριακή

 

Την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι, ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναιγιάλειο  και δίνει ίσως τον κρισιμότερο αγώνα της σεζόν για την παραμονή στην κατηγορία. Έχει μόλις δύο βαθμούς μετά από 11 αγωνιστικές, είναι στο -10 από την προνομιούχο 8η θέση και σε περίπτωση που δεν κερδίσει τους Αιγιώτες, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να παραμείνει στην κατηγορία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά στην Αμαλιάδα και για πρώτη φορά μπροστά στους Αμαλιαδίτες φιλάθλους καθώς το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Διαγόρα που ήταν ανοιχτό προς τους φιλάθλους (είχε εκτιθεί η ποινή «κεκλεισμένων των θυρών»),  έγινε στον Πύργο λόγω της επισποράς στο Στάδιο της Αμαλιάδας.

Επειγόντως ενίσχυση

Ο Αστέρας λοιπόν, έχοντας και τη συμπαράσταση των φιλάθλων του, θέλει την Κυριακή να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και να αναζωπυρώσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία. Και αυτό θα γίνει πρωτίστως με μεταγραφική ενίσχυση το Γενάρη καθώς με το υπάρχον υλικό είναι αδύνατο η ομάδα να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Το επιθετικό πρόβλημα που υπάρχει είναι τεράστιο, με τους «βυσσινί» να έχουν σκοράρει μόλις μία φορά, στην πρεμιέρα με τη Νίκη στο Τραγανό και αυτή από την «άσπρη βούλα»!

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον αμαλιαδίτικο σύλλογο, που δεν του  επιτρέπει να παίρνει τρίποντα και η μεταγραφική ενίσχυση το Γενάρη με μέσους και επιθετικούς είναι επιβεβλημένη. Βέβαια, για να δυναμώσει η ομάδα μεταγραφικά θα πρέπει να υπάρχουν και χρήματα στο ταμείο και οι άνθρωποι του Αστέρα καλούνται να βρουν έσοδα για να προχωρήσουν σε προσθήκες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος