FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Φαβορί ο Λαγός

Ημερομηνία: 14-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 42χρονος Αχαιός προπονητής αναμένεται να αναλάβει τους «βυσσινί»

 

Ο 42χρονος Αχαιός προπονητής, Γιώργος Λαγός, είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αστέρας Αμαλιάδας. Εκπρόσωπος της διοικητικής κίνησης που ετοιμάζεται στον αμαλιαδίτικο σύλλογο και συγκεκριμένα ο τέως σπουδαίος ποδοσφαιριστής του Αστέρα, Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, είχε επαφές με τρεις προπονητές και σύμφωνα με πηγές της «Πρωινής», ο εκλεκτός για τον πάγκο της ομάδας είναι ο ικανός προπονητής Γιώργος Λαγός, που τα τελευταία χρόνια κατάφερε να φέρει τη Δόξα ξανά στις υψηλές θέσεις της Α1 Κατηγορίας Ηλείας (την περασμένη σεζόν ήταν 2η πίσω από τον Αίαντα).

Για να επισημοποιηθεί η πρόσληψη του Γιώργου Λαγού, θα πρέπει πρώτα να συγκροτηθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα. Εδώ και δύο περίπου εβδομάδες γίνονται διάφορες ζυμώσεις προς αυτή την κατεύθυνση και πιθανότατα εντός της εβδομάδας θα προκηρυχτούν εκλογές απ’ όπου θα βγει το νέο Συμβούλιο. Όπως φημολογείται έντονα, ο Αστέρας θα έχει ισχυρό Δ.Σ. και με τη βοήθεια και αρκετών εξωδιοικητικών παραγόντων και επιχειρηματιών της περιοχής θα προσπαθήσει να χτίσει μια πολύ δυνατή ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο στην Α1 Κατηγορία και την επιστροφή στη Γ΄ Εθνική.

Εξάλλου, υπάρχουν ήδη επαφές με συγκεκριμένους εξαιρετικούς Ηλείους ποδοσφαιριστές, για να έρθουν στην ομάδα. Ένας από αυτούς, όπως έχουμε γράψει, είναι πρώτος σκόρερ της Α1 στο προηγούμενο πρωτάθλημα, Νίκος Καράμπελας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος