FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Επιτακτική η νίκη με Διαγόρα

Ημερομηνία: 07-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”75046″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Αστέρας δεν έχει πετύχει ακόμα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κι έτσι είναι ουραγός στη βαθμολογία, με δύο βαθμούς, έχοντας δύο ισοπαλίες με Νίκη Τραγανού και Φοίβο Κρεμαστής. Την προσεχή Κυριακή υποδέχεται στο Στάδιο Αμαλιάδας τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και η νίκη θεωρείται επιτακτική για να αυξήσει τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Γίνονται προσπάθειες να εκδοθούν εντός της εβδομάδας τα δελτία των ξένων ποδοσφαιριστών που έχουν έρθει στην Αμαλιάδα και έχουν συμφωνήσει με το σύλλογο και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουν εκδοθεί. Μοναδικός απών στο ματς με το Διαγόρα θα είναι ο ακραίος αμυντικός Θανάσης Κουκλάς, που έχει να αγωνιστεί από την πρεμιέρα με τη Νίκη Τραγανού καθώς έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα.

Ζητούμενο η οργάνωση

Η οργάνωση της ανδρικής ομάδας και των Ακαδημιών, βρέθηκαν στο επίκεντρο της ανοιχτής συζήτησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Αστέρα. Αυτό που ειπώθηκε κατά τη συγκέντρωση είναι ότι αν δεν υπάρξουν άμεσα εθελοντές να εργαστούν και να επιλύσουν τα καθημερινά προβλήματα της ομάδας, δεν μπορεί να διασφαλιστεί η ομαλή πορεία της. Απαιτούνται άμεσα άτομα που  θα προσφέρουν τη βοήθειά τους, όχι απαραίτητα οικονομική. Μάλιστα, το οικονομικό δεν συζητήθηκε καθόλου. Όχι φυσικά επειδή έχει λυθεί, αλλά επειδή το βασικό και κυρίαρχο θέμα αυτή τη στιγμή είναι η οργάνωση και τα άτομα τα οποία θα προσφερθούν να τρέξουν καθημερινά ζητήματα που αφορούν το σύλλογο.

Διαφωνίες για την Ακαδημία

Έντονες διαφωνίες προέκυψαν σχετικά με τη δομή  και τον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών. Κάποιοι υποστήριξαν ότι η ανδρική ομάδα και τα τμήματα υποδομής πρέπει να έχουν ενιαία πορεία κάτω από μια κοινή γραμμή, ενώ κάποιοι άλλοι αντιπρότειναν η Ακαδημία να λειτουργεί σαν ένα ξεχωριστό κομμάτι, ανεξάρτητο από την ανδρική ομάδα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot