FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Δυνατά φιλικά στο πρόγραμμα

Ημερομηνία: 21-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Αστέρας Αμαλιάδας έδωσε το Σάββατο το πρώτο του φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Μυρσιναϊκό στη Μυρσίνη κι επικράτησε με 6-1, με σκόρερς τον Κούντουρα (2), τον Κοτσώνη, τον Ρούνη, τον Γκρίλλα και τον νεαρό Ξυνή. Οι «βυσσινόλευκοι» στη συνέχεια της προετοιμασίας τους έχουν προγραμματίσει σαφώς πιο δυνατά φιλικά, όπως με την Ζάκυνθο της Γ΄ Εθνικής στο νησί, την Δόξα Ν. Μανωλάδας, την Δάφνη Ανδραβίδας, την Αχαϊκή του Γιώργου Λαγού, που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό στην Α΄ Αχαΐας και τέλος τον γειτονικό Ολυμπιακό Σαβαλίων. Μάλιστα, το φιλικό με τους «ερυθρόλευκους» των Σαβαλίων είναι το δεύτερο που θα γίνει, την επόμενη Τετάρτη 28 Αυγούστου στα Σαβάλια, σε περίπτωση που δεν βρεθεί ομάδα για φιλικό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Στα μεταγραφικά, o Αστέρας μετά την απόκτηση του τερματοφύλακα Βασίλη Δασκαλόπουλου, ενδέχεται να κάνει μια μεταγραφή ακόμα. Αυτό θα εξαρτηθεί και από την εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια και τα συμπεράσματα που θα βγάλει ο προπονητής Θοδωρής Ανδριόπουλος. Εξάλλου, ο Αστέρας θέλει να αξιοποιήσει και κάποιους νεαρούς παίκτες που έχει στο ρόστερ του και μέσα από τα φιλικά ματς θα αποφασιστεί αν θα γίνει άλλη προσθήκη ή όχι. Άλλωστε, χρόνος υπάρχει, εφόσον η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 25 Οκτωβρίου.

Στα της προετοιμασίας, αυτή συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας, μέχρι αυτό να κλείσει για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στον χλοοτάπητα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot