FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Δεν συνεχίζει στην προεδρία ο Λυμπέρης-Γ.Σ. την Κυριακή

Ημερομηνία: 07-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Νίκος Λυμπέρης έχει αποφασίσει για οικογενειακούς λόγους να μην συνεχίσει στην προεδρία του Αστέρα, ενώ ίσως να μην παραμείνει ούτε στο διοικητικό σχήμα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Ο έμπειρος Αμαλιαδίτης παράγοντας, ο οποίος ανέλαβε πέρυσι τον σύλλογο και κατάφερε να χτίσει, με την συνδρομή και των υπολοίπων μελών της Διοίκησης, μια πολύ δυνατή και πολύ οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα ομάδα, που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν υπό την τεχνική καθοδήγηση του Ερνέστο Λυμπέρη, προτίθεται να μην συνεχίσει στην ηγεσία του Αστέρα και το πιθανότερο είναι να μην συνεχίσει ούτε καν ως μέλος του Δ.Σ..

Αυτό το τελευταίο είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην Γενική Συνέλευση που προγραμμάτισε ο σύλλογος για την προσεχή Κυριακή 9 Ιουλίου. Η ανακοίνωση-πρόσκληση της Γ.Σ. του Αστέρα: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας καλούν τα μέλη της ομάδας στην τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουλίου στις 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο (Σοχιά).

Θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. παρουσίαση πεπραγμένων διοικητικού συμβουλίου 2. Οικονομικός απολογισμός»

Η διάδοχη κατάσταση

Όσο για την διάδοχη κατάσταση, πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν εκφράσει την επιθυμία να αναλάβουν τον Αστέρα 4-5 επιφανείς επιχειρηματίες της περιοχής, που θέλουν να οδηγήσουν την ομάδα στην Γ΄ Εθνική. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν όλα αυτά και ο Αστέρας θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot