FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Ανέλαβε ο Τρυφωνόπουλος

Ημερομηνία: 19-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”51810″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Αστέρας προχωρά το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στην Α1 Κατηγορία και ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου για την τεχνική ηγεσία. Ο Τρυφωνόπουλος έχει υπάρξει παίκτης του Αστέρα αλλά και μέλος του τεχνικού τιμ τη σεζόν 2017-2018, όταν η ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια στον όμιλό της στη Γ΄ Εθνική.

Η ανακοίνωση του Αστέρα αργά το βράδυ της Κυριακής ήταν η εξής: «Ο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας προσέλαβε έναν έμπειρο και μεγάλο προπονητή, τον Ανδρέα Τρυφωνόπουλο.
Αυτή είναι η αρχή των κινήσεων στην ομάδα μας, καθώς όλα πλέον θα γίνονται γρήγορα και καλά.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή ένας άνθρωπος ο οποίος έχει τιμήσει τη φανέλα του Αστέρα και πάλι στο παρελθόν με επιτυχία, έχοντας κατακτήσει νταμπλ στην Ηλεία.

Έχει δε περάσει ξανά από τον πάγκο του Αστέρα πρόπερσι, όταν και κατακτήσαμε τον τίτλο της Γ΄ Εθνικής, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Η πρόσληψη του νέου τεχνικού, επιταχύνει τον σχεδιασμό του δυναμικού, με στόχο την ενίσχυση της ομάδας.

Ήδη η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές και πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot