FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Ανακοίνωσε τις μεταγραφικές «βόμβες» Ανδρεόπουλο και Τσίτσο!

Ημερομηνία: 26-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πλήρης επιβεβαίωση των σημερινών ρεπορτάζ της «Πρωινής»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο Μάριος Τσίτσος είναι και επίσημα παίκτες του Αστέρα με τον αμαλιαδίτικο σύλλογο να ανακοινώνει την μεταγραφή τους. Δύο πολύ δυνατές προσθήκες που δυναμώνουν τον Αστέρα σε επίθεση και άμυνα αντίστοιχα και ο ιστορικός σύλλογος δείχνει έτσι πως θέλει να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του Αστέρα: «Μάριος Τσίτσος και Δημήτρης Ανδρεόπουλος, δυο μεταγραφές βόμβα για τον ΑΣΤΕΡΑ! Στην ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ θα βρίσκονται πλέον ο Μάριος Τσίτσος και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος! Ο 33χρονος μεσοαμυντικός Μάριος Τσίτσος αποτελούσε προηγουμένως μέλος του Ξενοφώντα από το 2020, με μια προσωρινή αποχώρηση το περασμένο έτος για έξι μήνες και συμμετοχή στον Αίαντα της Γ΄ Εθνικής. Σήμερα, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα των “βυσσινόλευκων” στην Αμαλιάδα. Η μεταγραφή του Μάριου Τσίτσου αναδεικνύεται ως σημαντική για την ομάδα του Στράτου Καλογεράκου, αφού προσφέρει την εμπειρία ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή που μπορεί να ενισχύσει τόσο το κέντρο της άμυνας όσο και τη θέση του αμυντικού μέσου.

Ο Πυργιώτης Μάριος Τσίτσος έχει παλαιότερα αγωνιστεί σε ομάδες όπως τα Μακρίσια, τον Εθνικό Αμπελοκάμπου και τον Κένταυρο Μαγούλας, αναδεικνύοντας το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και την αφοσίωσή του στον αθλητισμό. Ο Πατρινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’ Playsports με 13 τέρματα ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έλυσε την συνεργασία του με τον Ηλειακό Λεχαινών και πλέον θα ανήκει στον ιστορικό ΑΣΤΕΡΑ. Ο Δημήτρης αναδεικνύεται ως ένας από τους πιο ποιοτικούς και σημαντικούς επιθετικούς που έχουν αγωνιστεί στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Αχαΐας τα τελευταία χρόνια, σημειώνοντας εντυπωσιακά γκολ. Εντυπωσιακά ήταν τα γκολ που έχει σημειώσει και κατά την παραμονή του στην Ηλεία.

Ο Επικεφαλής του Αστέρα Ανδρέας Παπαδάκος, ο Πρόεδρος Κώστας Παπαδάκος καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. τους καλωσορίζουν στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot