FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Υπέγραψε ο Διαμαντόπουλος

Ημερομηνία: 04-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”115098″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του 23χρονου Πυργιώτη γκαρντ Παναγιώτη Διαμαντόπουλου και ανακοίνωσε την απόκτησή του. Πρόκειται για τη δεύτερη προσθήκη για την ομάδα του Βασίλη Νιπεργιάλη, μετά από αυτή του Πατρινού πλέι-μέικερ Ανδρέα Βουρνά. Ο Διαμαντόπουλος είναι εκ των πιο ταλαντούχων παικτών που έχει βγάλει η Ηλεία τα τελευταία χρόνια και στον Α.Σ.Σ. αναμένεται να εξελιχτεί ακόμα περισσότερο και ταυτόχρονα να βοηθήσει την ομάδα της Αμαλιάδας να παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του Α.Σ.Σ.Α.:

«Με τα χρώματα του Α.Σ.Σ.Α. θα αγωνίζεται τη νέα χρόνια ο Πυργιώτης άσσος Παναγιώτης Διαμαντόπουλος. Ο 23χρονος αθλητής ήταν στις κορυφαίες θέσεις των επιλογών του τεχνικού team και η απόκτηση του δυναμώνει πολύ την περιφερειακή δύναμη της ομάδας.

Ο ύψους 1.94 σούτινγκ γκαρντ τη σεζόν που πέρασε αποτέλεσε το βαρύ πυροβολικό της ομάδας της ΕΑΠ. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Ηρακλή Πύργου, Έσπερου ΑΟΠΑ και Παναχαϊκής. Είναι γιος του Σάκη Διαμαντόπουλου πρώην αθλητή της ιστορικής Γ.Ε Πύργου αλλά και προπονητή που ανέδειξε πολλούς αθλητές στην πρωτεύουσα της Ηλείας.

Η παρουσία του μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τον αριθμό των Ηλείων αθλητών που θα αγωνίζονται στην Αμαλιάδα την νέα χρονιά. Νέος, φιλόδοξος αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόκληση και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ τη νέα σεζόν στην ομάδα της Αμαλιάδας, η οποία είναι ανερχόμενη δύναμη και θα εκπροσωπεί την Ηλεία σε υψηλό επίπεδο.

Είναι κάτι το οποίο ο τόπος το έχει ανάγκη και πρέπει να το στηρίξει. Έτσι λοιπόν θέλω να είμαι ένα κομμάτι αυτής της συλλογικής προσπάθειας δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Ε.Α.Π., η οποία με βοήθησε και με στήριξε σε όλα, εντός και εκτός παρκέ, δείχνοντας με το παραπάνω τι θα πει οικογένεια στα πλαίσια μιας ομάδας».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot