FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Τρίτη προσθήκη ο νεαρός Σώκος-Αποχώρησε ο Παπαθανασόπουλος

Ημερομηνία: 08-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας απέκτησε ένα νεαρό και ταλαντούχο πλέι-μέικερ, τον 20χρονο Κώστα Σώκο από τα Αστέρια Αχαΐας, που είναι φοιτητής στην Αμαλιάδα. Πρόκειται για την τρίτη μεταγραφή του Α.Σ.Σ. μετά τους Βουρνά, Διαμαντόπουλο. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. ο Σώκος είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας της Κάτω Αχαγιάς, είχε συμμετοχή σε όλες τις επιτυχίες των Αστεριών τόσο στις ανόδους από τη Γ΄ κατηγορία στην Α2 ΕΣΚΑΗ όσο και στο Final-4 των Παίδων τη σεζόν 2016-17. Διακρίνεται για την έφεσή του στο γρήγορο παιχνίδι και θεωρείται πολύ εξελίξιμος.

Στον αντίποδα, χωρίζουν πολύ φιλικά οι δρόμοι του Α.Σ.Σ.Α. με τον Γιάννη Παπαθανασόπουλο. Ο Αγρινιώτης αθλητής που προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες και κάλυψε με μεγάλη επιτυχία την θέση του «μικρού» στην πορεία ανόδου στη Γ΄ Εθνική, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στην Αμαλιάδα αφού οι υποχρεώσεις του στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας θα είναι πολύ αυξημένες φέτος.

«Όλη η οικογένεια του Α.Σ.Σ Αμαλιάδας ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Παπαθανασόπουλο για την πολύτιμη συμμετοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Του εύχεται επιτυχίες σε ό,τι κάνει στην ζωή του και γιατί όχι στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος