FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Το σήκωσε αήττητος (φωτό) – Πένθος στην οικογένεια Νιπεργιάλη

Ημερομηνία: 22-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην ιστορία θα μείνει η φετινή χρονιά για τον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, αφού κατάφερε να πετύχει τη νίκη με 83-75 απέναντι στη Γαλήνη, για την τελευταία αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΗ και να κάνει την 26η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες.

Σε ένα γήπεδο με εκατοντάδες κόσμο να παρακολουθεί, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, οι αθλητές της Αμαλιάδας δεν θα άφηναν τη νίκη να ξεφύγει από τα χέρια τους. Είχαν έστω και μικρό προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αγωνιζόμενοι για άλλη μια φορά χωρίς τον Λυμπέρη. Προηγήθηκαν λοιπόν με 18-16 στο 10’, 41-33 στο ημίχρονο, 60-55 στο 30´ για να φθάσουμε στο τελικό σκορ 83-75 . Άξιο αναφοράς οι 46 πόντοι του Πίκιου στον αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος παρέδωσε το κύπελλο στον αρχηγό Βαγγέλη Κιούφη και αυτός με τη σειρά του κάλεσε τους συναθλητές του να το σηκώσουν ψηλά στο Κλειστό της Ήλιδας μέσα σε αποθέωση.

Μετάλλια απένειμαν ο πρώην Δήμαρχος Αμαλιάδας Δημήτρης Κράλλης, ο Κοσμήτωρ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Τάκης Αλεξόπουλος και ο υποψήφιος βουλευτής Σάκης Κότσιφας.

Παρών στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν ο Γιάννης Λυμπέρης ο οποίος αποχώρησε λόγω προγραμματισμένης ομιλίας. Το «παρών» έδωσαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Στο ημίχρονο ο νεαρός Γιώργος Αθανασόπουλος ήταν ο νικητής του διαγωνισμού για το ποδήλατο, ενώ μετά το πέρας της τελετής βράβευσης ακολούθησε μεγάλο γλέντι στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 41-33, 60-55, 83-75.

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Αρβανιτάκης, Παπαγιάννης 5, Θεοδωρόπουλος 4(1), Καλλιώρας, Κιούφης 15(3), Δασκαλόπουλος 3, Αντωνόπουλος 6, Μαντούβαλος 2, Πίκιος 46 (3), Αγραπιδάκης 2, Λυμπέρης.

Γαλήνη: Αδαμόπουλος 4, Ζάγγος, Μπαρδάκης 4, Μάγκος, Καταρτζόπουλος 20(2), Φρούντας 1, Τσιγαράς, Βαλκανάς 4(1), Γιαννακόπουλος 3(1), Αγγελακόπουλος 24, Αναστασίου 12, Κωστόπουλος 3.

 

Θλίψη στην οικογένεια Νιπεργιάλη

Σε ένα άσχημο χρονικά παιχνίδι της μοίρας, η οικογένεια Νιπεργιάλη δεν χάρηκε όσο θα ήθελε τον θρίαμβο της ομάδας του καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Βασίλη Νιπεργιάλη, Κωνσταντίνα, και σύζυγος του προέδρου του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, Ηλία, μετά από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο.

Συλλυπητήρια από το σύλλογο

Στο άκουσμα του θανάτου της Κωνσταντίνας Δανίκα Νιπεργιάλη το Δ.Σ. του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε:

Σύσσωμη η οικογένεια του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ομάδας Ηλία Νιπεργιάλη, στον τεχνικό διευθυντή Βασίλη Νιπεργιάλη για τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου και μητέρας αντίστοιχα.

Αντί στεφάνου να δοθεί χρηματικό ποσό στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου.

Να παρακολουθήσει σύσσωμο την εξόδιο ακολουθία.

Ευχόμαστε ο χρόνος να φανεί γιατρός και να απαλύνει τον πόνο.

*Η Πρωινή εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια Νιπεργιάλη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot