FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου η έναρξη της προετοιμασίας

Ημερομηνία: 19-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, αναφέροντας επιπλέον τα εξής: « Με δεδομένο ότι η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου υπάρχει ο χρόνος ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος στη νέα πρόκληση.

Ένα θετικό μήνυμα που βγήκε πριν λίγες μέρες στη συνάντηση των σωματείων με τον πρόεδρο του «Ηλείου», κ. Μπακέλα, είναι ότι καταρτίστηκε το πρόγραμμα προπονήσεων της κεντρικής σάλας του Κλειστού Γυμναστηρίου. Έτσι για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα υπάρχει μόνιμο πρόγραμμα προπονήσεων όλων των ομάδων.

Επίσης με ανακοίνωση της η Ε.Ο.Κ. ανέστειλε τις κληρώσεις των εθνικών πρωταθλημάτων που ήταν να γίνουν την Πέμπτη 20 Αυγούστου χωρίς να έχει ορίσει ακόμα νέα ημερομηνία.

Ένα σημαντικό ακόμα θέμα για τη φετινή χρονιά είναι το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα υπάρξει για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα κατευθύνει τις ομάδες στο θέμα πρόληψης και εξάπλωσης του covid 19. Αυτό ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί για τις ομάδες της καλαθοσφαίρισης και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους ανθρώπους του Α.Σ.Σ.Α».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος