FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Πυροδότησε τη «βόμβα» Μαναβόπουλου!

Ημερομηνία: 27-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος ανήκει και επίσημα πλέον στον Α.Σ.Σ Αμαλιάδας και αποτελεί την κορυφαία μεταγραφή της ιστορίας του!

Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος (με ύψος 2 μέτρα) με πολύχρονη παρουσία σε ομάδες της Α2 και Β΄ Εθνικής είναι πλέον παίκτης του Α.Σ.Σ Αμαλιάδας. Με πρωταγωνιστικό ρόλο πάντα καλύπτοντας τις θέσεις των ψηλών αγωνίστηκε σε Προμηθέα, Παγκράτι, Αρκαδικό, Ελευσίνα, Αγία Παρασκευή, Αίγιο, Παναχαϊκή, Γλαύκο. Έχει πετύχει με τις ομάδες του 8 ανόδους σε ανώτερη κατηγορία με κορυφαίες της Ελευσίνας Α1 Εθνική, Προμηθέας Α1, Παγκράτι Α2, Αρκαδικός Α2 κ.α..

Έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά σε τοπικό επίπεδο με την φανέλα της Παναχαϊκής όπου ήταν πρώτος σκόρερ στην Α1 ΕΣΚΑΗ.

Πρόκειται πραγματικά για μια μεταγραφική «βόμβα», αφού, όπως ανακοίνωσε ο Α.Σ.Σ., για να επιτευχθεί η μεταγραφή του χρειάστηκε σχέδιο, φερεγγυότητα και όραμα, πράγματα που προσέφεραν οι άνθρωποι του Α.Σ.Σ Αμαλιάδας, κινούμενοι εύστοχα και γρήγορα. Μια μεταγραφή που αυτόματα ανεβάζει επίπεδο την ομάδα αφού πλέον το ρόστερ είναι πολύ ποιοτικό συνδυάζοντας εμπειρία και νιάτα.

Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος δήλωσε:

«Το ενδιαφέρον κ η φερεγγυότητα που μου έδειξαν από τον Μάιο οι άνθρωποι της Αμαλιάδας ήταν αυτό που με έπεισε να δεχτώ την πρόταση τους. Παράλληλα διέκρινα ένα όραμα που υπάρχει και μια οργάνωση που σπανίζει στις τωρινές μέρες του μπάσκετ. Παρότι καθημερινά πολλές ομάδες με πλησίαζαν θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για εμένα. Είναι μόλις η δεύτερη φορά που θα αγωνιστώ σε τοπικό επίπεδο αλλά πραγματικά η όρεξή μου είναι ίδια και μεγαλύτερη όπως την πρώτη φορά που πάτησα παρκέ με επαγγελματική ομάδα.
Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να επιτύχουμε τους στόχους μας σαν ομάδα.

Εύχομαι να έχουμε υγεία και να παίξουμε όμορφο μπάσκετ, απολαμβάνοντας τις στιγμές».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος