FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: «Με τα… δύο πόδια στη Γ΄ Εθνική-Πρωταγωνιστικός ο στόχος και τη νέα σεζόν»

Ημερομηνία: 29-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά την ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ. για τη διαμόρφωση των κατηγοριών τη νέα σεζόν, ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας θα πάρει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του καθώς απομένει μόνο η επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΣΚΑΗ. Ο σύλλογος της Αμαλιάδας εξέδωσε ανακοίνωση γι’ αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας παράλληλα πως και τη νέα σεζόν θα έχει πρωταγωνιστικό στόχο.

Η ανακοίνωση του Α.Σ.Σ.:

«Με τα δύο πόδια στην Γ΄ Εθνική ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ! Πέρασε η διαμόρφωση των κατηγοριών, δύο ομάδες από την ΕΣΚΑ-Η παίρνουν την άνοδο. Αναμένει μόνο την επικύρωση της βαθμολογίας.

Ανακοινώθηκε από την Ε.Ο.Κ. η διαμόρφωση των κατηγοριών σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες. Σύμφωνα με αυτό από την ΕΣΚΑΗ θα πάρουν την άνοδο δύο ομάδες για το νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Πλέον ανοίγει διάπλατα ο δρόμος στον Α.Σ.Σ.Α. να πάρει αυτό που κέρδισε επάξια μέσα στα παρκέ.

Να πάρει όχι μόνο την άνοδο αλλά και τον τίτλο του πρωταθλητή αφού σε όλη την Ελλάδα επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες με την ισχύουσα κατάταξη.

Αυτό που απομένει είναι η ΕΣΚΑΗ να επικυρώσει την βαθμολογία κάτι που δεν θα αργήσει να έρθει.

Ήδη πάντως στην Αμαλιάδα έχουν ξεκινήσει τα πλάνα και τις επαφές για τη νέα σεζόν όπου ο στόχος θα είναι πρωταγωνιστικός για μια ακόμα χρονιά.

Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις των αθλητών από την φετινή χρονιά ενώ παράλληλα η ομάδα θα ενισχυθεί με αθλητές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην Γ Εθνική .

Ιδιαίτερη προσπάθεια θα γίνει να διατηρήσει η και να αυξήσει το Ηλειώτικο στοιχείο ώστε να επιτευχθεί η χημεία που θα οδηγήσει τον Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ σε νέες επιτυχίες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος