FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ. Σαολίν Πύργου «ΦΟΙΝΙΚΑΣ»: Στο 10o Φεστιβάλ «Ίσθμια»

Ημερομηνία: 28-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Σ. Σαολίν Πύργου «ΦΟΙΝΙΚΑΣ» συμμετείχε στο 10o Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Ίσθμια, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων «Κρομμυώνιο», την Κυριακή 23 Ιουνίου, παρουσιάζοντας για ακόμη μία φορά, ένα πολύ όμορφο αλλά και θεαματικό πρόγραμμα. Η διοίκηση του Συλλόγου, αποδέχτηκε πρόθυμα τη πρόσκληση της Προέδρου Κυρίας Κατσούλη Βασιλικής του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ίσθμιας και των Δασκάλων Γεωργίου Δημήτριου (4ο Νταν) και Καρσιώτη Αθανάσιου (4ο Νταν), οι οποίοι στα πλαίσια της πολιτιστικής δράσης του συλλόγου της Κορίνθου, κάλεσαν την ομάδα του Αριστόμαχου, να παρουσιάσει την κουλτούρα και τις τέχνες του Πολιτισμού Σαολίν.

Στο ξεκίνημα της διοργάνωσης ο Σενσέι Γεωργίου απηύθυνε ευχαριστήριο χαιρετισμό προς όλους τους συμμετέχοντες και αφού τους ευχαρίστησε προσωπικά για την στήριξη και τη φιλική τους συμμετοχή, τίμησε τους παρευρισκόμενους δασκάλους με ένα αναμνηστικό κύπελλο.

Η επιδεικτική ομάδα που συμμετείχε στη διοργάνωση με επικεφαλής τον Δάσκαλο Καπατσούλια Παναγιώτη, αποτελείτο από τους: Μαλεβίτη Δημήτρη, Μαλεβίτη Θάνο, Κωστοπούλου Μαριάννα και Λιαροπούλου Δώρα.

«Το ΕΠΟΚΕΣ στηρίζει κάθε διοργανωτική προσπάθεια φίλων και συναδέλφων που επιθυμούν την υγιή προώθηση των Πολεμικών Τεχνών και επιθυμούν να συμβάλλουν στην κατανόηση της Ευγενούς Φύσης τους. Η συνεργασία μας με τη διοίκηση του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ίσθμιας, είναι άψογη και μακροχρόνια και στηρίζεται σε αμοιβαία κατανόηση και σκοπούς. Είναι χαρά μας να στηρίζουμε αυτή την όμορφη και φιλική διοργάνωση», δήλωσε ο κ. Σταυρίδης μετά τη λήξη του Φεστιβάλ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος