FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ. Αρραχίων Αμαλιάδας: Προπονητικό sparring στην Πάτρα

Ημερομηνία: 16-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διεξήχθη την Κυριακή 14 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Πατρών στον Α.Σ.Β.Α Τόφαλος, sparring (προπονητική μάχη) για τον επαγγελματία αθλητή Νίκο Αγκαραη και τον Διονύση Παπαδόπουλο, προπονητή του συλλόγου  «Αρραχίων Αμαλιάδας».

Αποτέλεσε επίσης άλλο ένα τεστ προπονητικό για τον Αντρέα Κρουκη στα 65 κιλά και τον Δημήτρη Νικολάου αθλητές του συλλόγου «Τόφαλος» και Νίκου Σταυρόπουλου αθλητή του Α.Σ. Αρραχίων, Α.Σ Θαλλίαρχος Πύργου, Εκπ. Συλ Κενταύρων Κούμανης.

Το sparring το διοργάνωσε ο πολύ έμπειρος και φιλόξενος προπονητής του συλλόγου «Τόφαλος», Μάκης Συνοδινός. Σκοπός του sparring ήταν η βοήθεια του επαγγελματία αθλητή Νικολάου Αγκαραη, στην προετοιμασία του.

Αλλά ήταν και σημαντική βοήθεια για τον Διονύση Παπαδόπουλο που αναπτύσσει την πυγμαχία στον σύλλογό του, θέλοντας να δώσει κίνητρο στους νέους αθλητές τις περιοχής, αλλά και να διορθώσει την τεχνική του παίζοντας με έναν πολύ έμπειρο επαγγελματία πυγμάχο, με απίστευτο ήθος και χαρακτήρα.

«Αυτοί οι φιλικοί αγώνες βασισμένοι στην τεχνική και την ανάπτυξη του αθλήματος των αθλητών αλλά και των συλλογών πρέπει να είναι γιορτή» ανέφερε σε σχόλιό του ο Δ. Παπαδόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος