FOLLOW US: facebook twitter

Στην Αρχαία Ολυμπία το 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ

Ημερομηνία: 12-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

mikti-mouseio3

Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε χορωδίες ανά την Ελλάδα

Το 1ο  Χορωδιακό φεστιβάλ  στην Ηλεία, διοργανώνει η Μικτή Χορωδία Πύργου στην Αρχαία Ολυμπία στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2016,  Παρασκευή και Σάββατο, στο μαγευτικό τοπίο του ανοιχτού θεάτρου δάσους Δρούβα, με την συμμετοχή πολλών χορωδιών από την Ηλεία και όλη την Ελλάδα. Την διοργάνωση στηρίζουν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας.

Μάλιστα, η Μικτή Χορωδία απέστειλε ενημερωτική επιστολή σε πολλές χορωδίες για την παραπάνω διοργάνωση, με μια ανοιχτή πρόσκληση για την συμμετοχή τους αναφέροντας τα εξής:
«Είμαστε υποχρεωμένοι να προσδώσουμε στην όλη εκδήλωση ποιοτικά χαρακτηριστικά ανάλογα με εκείνα του ιερού χώρου και των μηνυμάτων που αυτός εκπέμπει. Πιστεύουμε ότι η δική σας χορωδία επειδή έχει κατακτήσει υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο, δεν θα πρέπει να λείπει από αυτήν την χορωδιακή συνάντηση(φεστιβάλ). Θα τιμήσει ιδιαίτερα η συμμετοχή σας την πόλη της Αρχ. Ολυμπίας και εμάς.
Η όλη εκδήλωση στηρίζεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Δήμο Αρχ. Ολυμπίας, και θα γίνει προσπάθεια έτσι ώστε οι χορωδοί να μην έχουν επιβαρύνσεις πέραν της διαμονής τους σε ξενοδοχεία τα οποία εσείς θα επιλέξετε και εμείς θα σας προτείνουμε έχοντας διαμορφώσει τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα. Αναλυτικό κατάλογο ξενοδοχείων, κατηγοριών, τιμών κλπ, θα σας στείλουμε προσεχώς εφόσον μας το ζητήσετε.
Αποφύγαμε να εμπλέξουμε μεσάζοντες στην όλη διοργάνωση, για να μην επιβαρύνουμε τους χορωδούς με έξτρα έξοδα συμμετοχής, αλλά και να προσδώσουμε μια αμεσότητα στις επαφές μας.
Πέραν του δείπνου των χορωδών το οποίο θα προσφέρουμε και μια όμορφη μουσική βραδιά με την ορχήστρα της χορωδίας μας, θα δώσουμε την δυνατότητα στους χορωδούς να επισκεφτούν δωρεάν τα Μουσεία της πόλης, όπως επίσης θα δοθεί η δυνατότητα επισκέψεων σε αξιοθέατα της περιοχής, κατόπιν προτάσεων που θα σας γίνουν. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εκδήλωσης θα είναι ο εικοσάλεπτος χρόνος παρουσίασης του προγράμματος για κάθε χορωδία, με ελεύθερο θέμα τραγουδιών η μουσικών κομματιών, a capella η με την συνοδεία πιάνο. Γίνονται δεκτές χορωδίες Μεικτές, ανδρικές, γυναικείες, νεανικές. Περισσότερες λεπτομέρειες αναζητήστε στο site της Στέγης χορωδιών Ελλάδος.
Θα περιμένουμε νέα σας ευελπιστώντας στην συμμετοχή σας. Πιστεύουμε ότι θα είναι ένα άκρως ενδιαφέρον διήμερο η τριήμερο για τα μέλη σας, αν συνδυαστεί με μια επίσκεψη στις όμορφες παραλίες του Νομού.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος