FOLLOW US: facebook twitter

Art Of Speed: Πολύ καλή παρουσία στο 5ο TRC στις Καρυές

Ημερομηνία: 26-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Νίκος Παπαχριστόπουλος κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία του και ήταν 4ος Γενικής.

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος αγώνας του TRC στις Καρυές Λακωνίας με διοργανώτρια την λέσχη Λ.Α.Σπάρτης και με πολλές συμμετοχές από αυτοκίνητα αλλά και buggy όπου συμμετείχαν στο Dirt Games. H Αrt Of Speed ήταν παρούσα με πέντε  συμμετοχές οι οποίες εντυπωσίασαν και κέρδισαν κύπελλο αλλά και πολύτιμους βαθμούς για την Γενική κατάταξη του θεσμού.

Αναλυτικά ο Νίκος Παπαχριστόπουλος με Peugeot 106 τερμάτισε στην 4η θέση της Γενικής του αγώνα και ήταν 2ος στην κατηγορία 1600 ενώ στην ίδια κατηγορία ο  Αθανάσιος Κουφωλιάς με Toyota Starlet Kp60 τερμάτισε στην 5η θέση.
Στην κατηγορία 1400 ο Χρήστος Kαστής με Toyota Corolla AE92 στον δεύτερο αγώνα του κέρδισε την 2η θέση και στην 3η θέση του βάθρου ανέβηκε ο Σπύρος Κολόκας με το ίδιο αυτοκίνητο. Αρκετά καλά ολοκλήρωσε και ο Δημήτρης Δημητρόπουλος με Toyota Corolla AE92.

Νικητής ο Παλαιολόγος

Νικητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Παλαιολόγος με Mitsubishi Evo και δεύτερος ο πρόεδρος της διοργανώτριας Λέσχης, Λάμπρος Λαμπρόπουλος, με Subaru, ενώ τρίτος ο Κων/νος Μαχαίρας όπου μετά την άτυχη στιγμή-έξοδο στο Ράλλυ Σπριντ Καλαμάτας επισκεύασε το Saxo και εντυπωσίασε.

Άτυχοι ήταν ο Αργύρης Τσούλος με Mitsubishi Εvo ΙΧ στην Ανάβαση Πορταριάς και o Αντώνης Κακαράκης με  Subaru Impreza  στο αγώνα drag battle στην Κωπαΐδα, οι οποίοι αντιμετώπισαν μηχανικό πρόβλημα.

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot