FOLLOW US: facebook twitter

Art Of Speed: Στην Πάτρα Τσέλος και Χέλμης

Ημερομηνία: 09-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32467″ img_size=”full”][vc_column_text]Στη Πάτρα  θα βρεθούν ο Τσέλος Νίκος και Χέλμης Διονύσιος για να συμμετάσχουν στο 5ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, στην πίστα Καρτμάνια Βραχνεϊκων. Ο Τσέλος, αν και έχει λάβει μέρος πολλές φορές στον συγκεκριμένο αγώνα, πρώτη φορα θα τρέξει με το Mazda Rx8 με σκοπο μια καλή θέση ώστε να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της Γενικής κατάταξης του πρωταθλήματος.

Ο Χέλμης από την πλευρά του με το Opel Kadett επιστρέφει μετά από καιρό αλλά με εμπειρία στην συγκεκριμένη πίστα. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή 9 Ιουλίου. Τα μονά βαθμολογημένα θα ξεκινήσουν στις 12:00 ενω τα διπλά περάσματα -μάχες θα ξεκινήσουν στις 18:00.

Συλλυπητήριο…

Η Art Of Speed σύσσωμη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στο Αντιπρόεδρο την λέσχης Δημήτρη Δημητρόπουλο για τον χαμό του πατέρα του Ιωάννη Δημητρόπουλο (Μπαρμπα-Γιάννης) και τον ευχαριστούμε για την όλη προσφορά του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με την παραχώρηση χώρου για την διεξαγωγή των χωμάτινων αγώνων στο Γρύλλο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot