FOLLOW US: facebook twitter

Art Of Speed: Καλή παρουσία σε Ζάκυνθο, Μεσσηνία

Ημερομηνία: 13-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Δημητρόπουλος-Γεωργαντόπουλος κατέλαβαν την 3η θέση στην C5/E9, στο Ράλι Σπριντ Καλαμάτας.

 

Πολύ καλή παρουσία είχε η Art Of Speed το περασμένο Σαββατοκύριακο, στους αγώνες που πήραν μέρος τα μέλη της, σε Ζάκυνθο και Μεσσηνία. Το Σάββατο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift στη Ζάκυνθο (στην πίστα της Λιθακιάς), ο Νίκος Τσέλος με Mazda Rx8, όπως γράψαμε και χθες,  κατέλαβε την 3η θέση, ενώ ο Διονύσης Χέλμης με Opel Kadett μπήκε στην 8αδα. Την Κυριακή στο Ράλι Σπριντ Καλαμάτας, ο Δημήτρης Δημητρόπουλος με συνοδηγό τον Γεωργαντόπουλο (της ΑΛΑΚ) με Toyota Corolla AE92, τερμάτισαν στην 3η θέση στην C5/E9.

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος με συνοδηγό τον Κώστα Δελέγκο με Toyota Corolla Ae86 πήραν τη 2η θέση στην C4/E10, ενώ άτυχοι ήταν ο Νίκος Παπαχριστόπουλος με συνοδηγό τον Γιώργο Κορμπά με Peugeot 106 και ο Δημήτρης Τσαπέκης (ήταν συνοδηγός του Αντώνη Αγγελόπουλου της AΟΛΑΠ)  με Toyota Yaris,  οι οποίοι εγκατέλειψαν από μηχανική βλάβη.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot