FOLLOW US: facebook twitter

Art of Speed: Επιστρέφει στο Γρύλλο το TRC

Ημερομηνία: 01-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”67503″ img_size=”full”][vc_column_text]

25-26 Αυγούστου ο δεύτερος αγώνας του θεσμού

Ο 2ος αγώνας του θεσμού TRC θα πραγματοποιηθεί στο Γρύλλο στο γνωστό πλέον χώρο τον οποίο έχει αναδείξει η Art of Speed καθώς έχει διοργανώσει εκεί αρκετούς χωμάτινους αγώνες, φιλικούς – έπαθλο Gp, όπως και αγώνες που προσμετρούν στο θεσμό TRC.

O αγώνας θα γίνει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στις 25 και 26 και αναμένεται με… πολλά γκάζια έπειτα από την ανάπαυλα των διακοπών, αφού πρόκειται να συμμετάσχουν αρκετοί οδηγοί που ακολουθούν το θεσμό, συνυπολογίζοντας και τους ντόπιους οι οποίοι πάντα δίνουν το «παρών».

O 1oς αγώνας έγινε στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου και προσέλκυσε  45 οδηγούς, κυρίως από την Πελοπόννησο όπου πάλεψαν με το χρόνο αλλά και με την βροχή, καθώς κατά την διάρκεια του 2ου σκέλους του αγώνα μια καταιγίδα άλλαξε τη σκόνη σε λάσπη με αποτέλεσμα να γίνουν πολλές ανατροπές στο βάθρο.

Τι είναι το Timed Rally Challenge (TRC)

Η χωμάτινη ατομική χρονομέτρηση (TRC) είναι το νέο έπαθλο από την ΟΜΑΕ που από την  πρώτη χρονιά του (2017) κατάφερε να πετύχει τον σκοπό του, δηλαδή  τη συμμετοχή νέων αθλητών, αφού από την φύση του είναι ίσως η πιο οικονομική μορφή χωμάτινου αγώνα. Στους αγώνες του TRC μπορούν να συμμετέχουν αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών αλλά και χωμάτινες φόρμουλες.

Οι αγώνες του Επάθλου διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένες  χωμάτινες διαδρομές  που βρίσκεται στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου (Κόρινθος), στην περιοχή Καρυές (Σπάρτη) και στον Γρύλλο (Πύργος), στη Χαλκίδα.

Το TRC είναι  διασκέδαση τόσο για τους οδηγούς που συμμετέχουν, όσο και για τους θεατές που παρακολουθούν τον αγώνα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot