FOLLOW US: facebook twitter

Art Of Speed: Εξαιρετική παρουσία στο Σπριντ Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 10-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”11347″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Art Of Speed εξέδωσε ανακοίνωση για συγχαρητήρια στους 8 αθλητές της οι οποίοι συμμετείχαν στο 27ο Rally Sprint Αμαλιάδας.

Ο Χατζόπουλος Χρήστος με την κόρη του Χατζοπούλου Αριστέα με το Toyota Corolla AE86 ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα, αφού τερμάτισαν 1οι στην C4/E10 και 4οι Γενικής, ενώ στο 2ο σκέλος ήταν και 3η Γενικής. Στην 3η θέση στην ίδια κατηγορία κατέλαβαν οι Αναστασόπουλος Αναστάσιος – Δημόπουλος Αντώνης με Toyota Corolla AE92.

Στην κατηγορία C5 όπου συμμετείχαν Ως συνοδηγοί δύο αθλητές μας, τερμάτισαν στην 3η θέση οι Δημήτρης Δημητρόπουλος με τον Χάρη Γαζετά (ΑΣΜΑ) και μάλιστα στον πρώτο του αγώνα με Toyota Corolla AE111 ενώ στην 4η θέση βρέθηκαν οι Δημακόπουλος Κων/νος ως συνοδηγό στον Τσετσώνη Ηλ. (ΑΟΛΑΠ) με Toyota Corolla AE111.

Άτυχοι αλλά θεαματικοί ήταν οι Μαρούδας Διονύσιος και Βασιλόπουλος Ανδρέας με Ford Escort RS2000, οι οποίοι δεν ολοκλήρωσαν λόγω μηχανικής βλάβης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot