FOLLOW US: facebook twitter

Αρωγή με προσωπικό και μέσα στους πλημμυροπαθείς Δήμους

Ημερομηνία: 13-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Αρχ. Ολυμπίας, Ζαχάρως

Τη διάθεση εκπαιδευμένου προσωπικού, εθελοντικά στους πλημμυροπαθείς Δήμους της Θεσσαλίας, προτείνει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ζαχάρως στις Δημοτικές Αρχές. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Γαρύφαλλος επισημαίνει:                  

«Αυτές τις δύσκολες ώρες οι εργαζόμενοι όλων των δήμων είναι στους δρόμους και δίνουν τη μάχη με τα ακραία φυσικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα μας.

Δίνουν και την ψυχή τους στις περιοχές που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία, όπως έδιναν τη μάχη με τις φονικές πυρκαγιές. Αυτοί οι ήρωες σώζουν ζωές και περιουσίες και κρατούν με πενιχρά μέσα την κοινωνία όρθια. Αξιότιμοι κ. Δήμαρχοι, έχουμε την τιμή και την υπερηφάνεια να σας δηλώσουμε ότι οι δήμοι μας διαθέτουν εκπαιδευμένο προσωπικό στη διαχείριση φυσικών καταστροφών το οποίο διατίθεται εθελοντικά να συνδράμει τους πλημμυροπαθείς τόσο με τη προσωπική τους εργασία, όσο και με τα κατάλληλα μέσα και μηχανήματα, εφόσον το επιθυμείτε.

Η διάθεση των συναδέλφων μας για παροχή βοήθειας είναι ισχυρή, ειλικρινής και αυτονόητη. Αναμένουμε τις ενέργειές σας.

Τέλος αποστέλλουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε κουράγιο σε όλους τους πληγέντες συνανθρώπους μας».

Κάλεσμα για στήριξη

Τα μέλη του, να συμμετάσχουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους στις εκκλήσεις για προσφορά βοήθειας σε είδη πρώτης ανάγκης (ρούχα παιδικά – βρεφικά – ενηλίκων, πάνες, νερά, χαρτικά, είδη υγιεινής,  σχολικά είδη, τρόφιμα, φάρμακα, ζωοτροφές κ.α.), στα σημεία συγκέντρωσης των δήμων ή οπουδήποτε άλλου φορέα, όπως αυτά ανακοινώνονται καθημερινά, καλεί ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου- Αρχ. Ολυμπίας- Ζαχάρως.

Όπως τονίζει το ΔΣ, πάγια αρχή του Συλλόγου είναι να δείχνει την αλληλεγγύη στην πράξη κι όχι στα λόγια. «Στις δύσκολές αυτές στιγμές μετά από πρόταση του Προέδρου κ. Γαρύφαλλου και ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. ο Σύλλογος θα προσφέρει ένα σεβαστό ποσό στους πληγέντες συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία. Εάν δε κάποιος επιθυμεί να συμμετάσχει με κάποιο μικρό η και μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, αυτό θα προστεθεί στο αρχικό ποσό που θα προσφέρει ο Σύλλογός μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot