FOLLOW US: facebook twitter

Αρνητικά στον κορονοϊό τα μέλη της οικογένειας του πυροσβέστη-Τι δήλωσε στην «Πρωινή»

Ημερομηνία: 07-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Ευχάριστα είναι τα νέα για την οικογένεια του Ηλείου πυροσβέστη που έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, καθώς τα αποτελέσματα του Ινστιτούτου Παστέρ ήταν αρνητικά και για τη σύζυγό του και για τα τρία του παιδιά, ηλικίας απο τριών έως 11 ετών, αλλά και για τη 17χρονη ανιψιά που μένει μαζί τους.

Ο πυροσβέστης δήλωσε στο proini.news ότι ουδέποτε εμφάνισε σύμπτωμα και ότι μετέβη με δική του πρωτοβουλία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για να δώσει δείγμα, αφότου πληροφορήθηκε ότι συνταξιώτης του προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

«Από τη μέρα που επέστρεψα από το ταξίδι δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Όταν έμαθα πριν από μερικές ημέρες ότι ένας από τους συνταξιδιώτες μου ήταν θετικός στον ιό, μετέβην αμέσως στο Νοσοκομείο και ζήτησα αυτοβούλως να δώσω δείγμα. Επειδή ήμουν ασυμπτωματικός, αρνήθηκαν να μου πάρουν δείγμα, τους είπα πως δεν φεύγω αν δεν μου πάρουν δείγμα και χρειάστηκε η μεσολάβηση ανώτατου αξιωματικού για να δώσω τελικά. Δεν γινόταν να φύγω, τι θα έλεγα στην Υπηρεσία μου; Την επόμενη μέρα βγήκε θετικό το δείγμα, παρότι –ξανατονίζω- δεν εμφάνισα κανένα σύμπτωμα. Αμέσως μπήκα σε κατ΄οίκον καραντίνα και ζήτησα άμεσα να εξεταστούν τα τρία μου παιδιά, η ανιψιά μου και η σύζυγός μου, διότι ήμουν σε άμεση επαφή μαζι τους στο σπίτι. Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα και είναι αρνητικά για όλους», δήλωσε ο πυροσβέστης και πρόσθεσε ότι θα ζητήσει επανεξέταση για να σιγουρευτεί, προκειμένου να πάψει να είναι στιγματισμένος στην τοπική κοινωνία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος