FOLLOW US: facebook twitter

Αρνητικά 75 τεστ στους αστυνομικούς της Ηλείας στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας στον Πύργο χθες κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Ημερομηνία: 10-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ευχάριστα είναι τα νέα από τους ελέγχους του κλιμακίου του ΕΟΔΥ στους αστυνομικούς της Ηλείας, καθώς έγιναν 75 τεστ συνολικά και όλα ήταν αρνητικά. Το κλιμάκιο βρέθηκε χθες στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, κατόπιν σχετικού αιτήματος Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Μαρτζάκλη και του Διευθυντή Αστυνομίας Ηλείας, Παναγιώτη Μάνδαλου, μετά την επιβεβαίωση θετικού κρούσματος σε ένστολο.

Οι εργαζόμενοι στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ολοκλήρωσαν τάχιστα τα τεστ, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, και το μεσημέρι της ίδια ημέρας ο κ. Μάνδαλος ενημερώθηκε πως όλοι ήταν «καθαροί».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Παναγιώτης Ζώντος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση κάθοδο του ΕΟΔΥ στην Ηλεία και τη μη διασπορά του ιού, τονίζοντας ότι είναι ανάγκη να συνεχιστούν οι έλεγχοι για την ανίχνευση της νόσου σε τακτά χρονικά διαστήματα σε όλα τα τμήματα της Ηλείας , καθώς οι Αστυνομικοί είναι άμεσος κρίκος αλυσίδας μετάδοσης της νόσου, αλλά και εργαζόμενοι οικογενειάρχες και ενεργά μέλη της κοινωνίας.

Η Eνωση Aστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας ζητά τη διαφύλαξη της υγείας του αστυνομικού προσωπικού μέσα από σειρά μέτρων  προφύλαξής της, όπως την απολύμανση όλων των αστυνομικών κτιρίων και οχημάτων, αλλά και τη συχνότερη  διενέργεια τεστ στο προσωπικό και την αναγκαστική εξέταση όλων των κρατουμένων που θα διαμείνουν στα κρατητήρια της Υπηρεσίας. Επίσης είναι αναγκαία η απόκτηση ειδικά διαμορφωμένου επιβατηγού οχήματος μεταφοράς  κρατουμένων, το οποίο θα διασφαλίζει την προστασία των αστυνομικών από την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών», ανέφερε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος