FOLLOW US: facebook twitter

Άρης Κουλούρης: «Υποχρέωσή μου να μείνω…»

Ημερομηνία: 11-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, κατά την κλήρωση των πρωταθλημάτων, ουσιαστικά προανήγγειλε την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές της ΕΠΣΗ

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «AMALIAS HOTEL» στην Κουρούτα η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α΄ PLAYSPORTS και Β΄ JOHN DEERE ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ Κατηγορίας καθώς και του Κυπέλλου Ηλείας MARKET IN, παρουσία της Αντιπροέδρου της Ε.Π.Ο., Βίκυς Δημητρακοπούλου, των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ηλείας, προεξάρχοντος του προέδρου Άρη Κουλούρη, των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας και πλήθους παραγόντων των σωματείων.

Η αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο., Βίκυ Δημητρακοπούλου με τον Γ.Γ. της ΕΠΣΗ, Ανδρέα Γκιόκα, τον πρόεδρο της Ε.Δ., Μάριο Λαμπρόπουλο και το μέλος της Π.Ε., Γιώργο Μαστορέλη.

Ο Άρης Κουλούρης στην ομιλία που απηύθυνε, αρχικά ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τους προσφάτως θανόντες Χρήστο Νάστο και Αντώνη Παπαγεωργίου, για την προσφορά τους στο ηλειακό ποδόσφαιρο. Εν συνεχεία ο Άρης Κουλούρης συνεχάρη την Βίκυ Δημητρακοπούλου για την εκλογή της στην Ε.Π.Ο. και αναφορικά με τον ίδιο, ουσιαστικά προανήγγειλε την εκ νέου υποψηφιότητά του ως πρόεδρο στις επόμενες εκλογές της ΕΠΣ Ηλείας το 2025.

Οι εκπρόσωποι της Θύελλας Σπύρος Μπλάθρας, Γρηγόρης Δέδες και Σάκης Θεοδωρακόπουλος με αυτούς του Αίαντα Νίκο Κάρδαρη και Δημήτρη Κατσούλα.
Οι εκπρόσωποι του Αστέρα, Γιάννης Μπίρης και Μαίρη Κρινά με τον πρόεδρο της Θύελλας Καρδαμά, Αντ. Γιαννόπουλο, τον χορηγό της Β΄ ΕΠΣΗ, Δημήτρη Αθανασούλη και τον εκπρόσωπο της PLAYSPORTS, Π. Παναγούτσο.
Ηλειακός, Δάφνη, Ατρόμητος Καβασίλων και Άρης Δήμητρας στο ίδιο τραπέζι. Ν. Μπακάλης, Π. Μεϊντάνης, Α. Φραντζής, Στ. Κωστόπουλος, Κ. Αντίοχος, Γ. Τσουραπάς, Κ. Σμέρος και Α. Χαντζής.
Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟ Βάρδας, Γιώργος Γκουβίτσας, Κώστας Δημητρόπουλος και Μιχάλης Σπατιώτης με το μέλος της Ε.Π., Σάκη Καραλάγα.
Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣ Πύργος, Βαγγέλης Σαμαράς, Νίκος Μίχος, Νίκος Τζαμαλής με αυτούς του Ολυμπιακού Λαμπετίου, Σάκη Φακιά και Δημήτρη Μπουγά.
Οι παράγοντες του Πέλοπα, Δημήτρης και Νίκος Μπουλούτας με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Ν. Φιγαλείας, Γρηγόρη Γλούμη και την σύζυγό του, Κανέλλα Κρανίτη.
Ο πρόεδρος του Κεραυνού Χειμαδιού, Κώστας Κυριακόπουλος με τον φίλο και συνεργάτη του, Χρήστο Πλεμμένο.

Ο Άρης Κουλούρης τόνισε επακριβώς: «Θεωρώ υποχρέωσή μου να μείνω στο πόστο αυτό όσο βιολογικά το επιτρέπει η υγεία μου». Στη συνέχεια ο κ. Κουλούρης αναφέρθηκε σε θέματα που απασχολούν την Ένωση και όλα τα σωματεία, όπως αυτό των προπονητών, του Μητρώου της Γ.Γ.Α. κ.α..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot