FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας/Κολύμβηση: Στην τελική ευθεία για νέες επιτυχίες

Ημερομηνία: 23-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για νέες επιτυχίες προετοιμάζονται οι αθλητές του Αρίωνα Αμαλιάδας στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς που διεξάγεται την επόμενη Παρασκευή και Σάββατο 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου.

Πρόκειται για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών και 1η Φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο κολυμβητήριο «Πεπανός» της Πάτρας.

Η ομάδα της Ηλείας με εκπληκτικές εμφανίσεις κατέκτησε την φετινή χρονιά 40 μετάλλια και είχε τρεις επιδόσεις στο Top 10 των καλύτερων επιδόσεων στην Ελλάδα!

Ανάλογη εμφάνιση και επιτυχίες ευελπιστούν να φέρουν άλλη μια φορά οι αθλητές του Γιάννη Βυθούλκα. Το Δ.Σ και ο προπονητής εύχονται καλή επιτυχία.

Θερινά μαθήματα κολύμβησης Ο Αρίων Αμαλιάδας ανακοινώνει τα θερινά μαθήματα κολύμβησης που διεξάγονται κάθε χρόνο στη παραλία της Κουρούτας. Στην περιοχή μας που περιβάλλεται από θάλασσα, ο Αρίων προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια σημαντική δραστηριότητα, που βοηθάει τα παιδιά μας να γνωρίσουν και να χαρούν το νερό, να μάθουν να κολυμπούν με ασφάλεια εκπαιδευόμενοι από καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην κολύμβηση.

Τα μαθήματα διεξάγονται στο CABANA SEASIDE – GASTRO BAR

1η Περίοδος: 3 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου

2η Περίοδος: 13 Ιουλίου έως 24 Ιουλίου

3η Περίοδος: 25 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου

Πληροφορίες – εγγραφές στο τηλ. 6979846941.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot