FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας/Κολύμβηση: Επιστροφή σε αγώνες με νέες επιτυχίες

Ημερομηνία: 24-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεγάλες επιτυχίες πραγματοποίησαν οι αθλητές του Αρίωνα Αμαλιάδας το περασμένο Σάββατο 21 Μαΐου, στην 1η θερινή Ημερίδα της Κ.Ο.Ε., που διεξήχθη στην Καλαμάτα. Ο Σύλλογος επανεμφανίστηκε σε αγώνες μετά από αποχή 6 μηνών και με προετοιμασία 3 εβδομάδων από την έναρξη λειτουργίας του κολυμβητηρίου έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση. Η ανανεωμένη και πολλά υποσχόμενη ομάδα απέδειξε για άλλη μια φορά ποσό σοβαρή και οργανωμένη προσπάθεια γίνεται στον Σύλλογο και εκπροσώπησε επάξια την Ηλεία. Οι αθλητές παρά την αποχή 5 μηνών από προπονήσεις αγωνίστηκαν με δύναμη, πάθος και τεράστια θέληση για επιτυχίες. Ο απολογισμός στους αγώνες που συμμετείχαν σωματεία από όλη την Πελοπόννησο, 1 πρώτη, 3 δεύτερες, 1 τρίτη, θέσεις με ατομικά ρεκόρ και κατάταξη σε πολύ καλές θέσεις για όλα τα παιδιά.

Ο Νίκος Γιαννοπουλος βελτίωσε 5’’ και 10’’ στα 100μ. και 200μ. πρόσθιο, κατακτώντας 1η και 2η θέση. Η Σαβιάννα Βυθούλκα κατετάγη 2η στα 50μ. ελεύθερο στις Νεανίδες με ατομικό ρεκόρ, η Αγγελική Αστερή 2η στα 50μ. πρόσθιο με ατομικό ρεκόρ, ο Πέτρος Σόλας 3ος στα 50μ. ελεύθερο επίσης με ατομικό ρεκόρ. Στα 50μ. ελεύθερο ο Νικος Κουτσαύτης ήταν 7ος, η Αθηνά Αντωνοπούλου 7η, η Κοραλία Κωτση 7η και ο Γιώργος Κοσμόπουλος 10ος. Στα 50μ. πεταλούδα ο Νίκος Κουτσαύτης 4ος. Στα 50μ. πρόσθιο ο Πέτρος Σόλας 5ος, ο Γιώργος Αστερής 6ος, η Αθηνά Αντωνοπούλου 6η. Στα 100μ. πρόσθιο η Λένια Κοσμοπούλου ήταν 7η. Στα 50μ. ύπτιο ο Γιώργος Κοσμόπουλος 6ος, η Λένια Κοσμοπούλου 7η, ο Γιώργος Αστερής 9ος και η Κοραλία Κώτση 12η.

Το Δ.Σ. του Αρίωνα Αμαλιάδας και ο προπονητής Γιάννης Βυθούλκας συγχαίρουν τους αθλητές και τους εύχονται μεγαλύτερες επιτυχίες!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος