FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας/Κολύμβηση: Χορηγία από την EKTOR-ERGON ROUMELIOTIS

Ημερομηνία: 05-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η εταιρία EKTOR-ERGON ROUMELIOTIS είναι ο νέος χορηγός της εμφάνισης του αγωνιστικού τμήματος κολύμβησης του Αρίωνα Αμαλιάδας. Τον χορηγό της ομάδας υποδέχτηκαν στο κολυμβητήριο οι αθλητές, οι προπονητές, γονείς και μέλη του Δ.Σ..

Σε ζεστή ατμόσφαιρα ο κ. Έκτορας Ρουμελιώτης με την σύζυγό του κ. Μαρία Σκανδάλη γνωρίστηκαν με τους αθλητές, συζήτησαν μαζί τους και παρέδωσαν την νέα φόρμα του συλλόγου, ανταλλάσσοντας πληροφορίες με γονείς και προπονητές για την αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας.

Με την γενναία προσφορά του αποδεικνύει περίτρανα την εκτίμηση στο ξεχωριστό άθλημα της κολύμβησης. Οι αθλητές θα τιμήσουν το σύλλογο και την EKTOR-ERGON το προσεχές Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου στο Κύπελλο Άνοιξης του Ν.Ο. Πατρών στη Πάτρα.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές ευχαριστούν και εύχονται στον κ. Ρουμελιώτη οικογενειακές και επαγγελματικές επιτυχίες. Όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος επίσης ευχαριστούν τον κ. Ανδρέα Σόλα για τις σοβαρές προσπάθειες που κάνει για την προώθηση και προβολή του συλλόγου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot