FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Επιτυχίες στο Κύπελλο Χριστουγέννων

Ημερομηνία: 19-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με επιτυχημένες εμφανίσεις των αθλητών του πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση ο Αρίων Αμαλιάδας στο 26ο Κύπελλο Χριστουγέννων που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο “ΠΕΠΑΝΟΣ” της Πάτρας, το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου από τον Ν.Ε. Πατρών! Πρόκειται για μία μεγάλη διοργάνωση με συμμετοχή 777 αθλητών και Σωματείων από όλη την Ελλάδα! Οι αθλητές του Αρίωνα πέτυχαν πολύ καλές επιδόσεις, βελτίωση των ατομικών ρεκόρ τους στα περισσότερα αγωνίσματα και κατάταξη στην πρώτη εξάδα! Πολύ καλή παρουσία είχαν επίσης και οι νέοι αθλητές, ηλικίας 9 ετών, με το Σπύρο Δούμα να κατακτά την τρίτη (3η) θέση και χάλκινο μετάλλιο στα 50 μέτρα πεταλούδας, αλλά και το Νίκο Γιαννόπουλο, μία ανάσα από το μετάλλιο, στα 50 μέτρα πρόσθιο να κατακτά την τέταρτη θέση (4η)! Την Φαίη Κωστοπούλου και Χρήστο Μπουλμπασάκο ύπτιο και πρόσθιο αντιστοίχως, τους Χάρη και Γιάννη Ράλλη στο πρόσθιο και ελεύθερο αντίστοιχα και το Θεοδόση Μπομπή με 4η θέση στα 100 πρόσθιο αγωνιστικών!

Οι επιτυχίες των αθλητών αποκτούν ιδιαίτερη σημασία αφού έμειναν εκτός προπονήσεων πάνω από 20 ημέρες, μετά την απαγόρευση της εισόδου του Αρίωνα στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας από το ΝΠΔΔ Δ. Ήλιδας «Ο Ηλείος» τον περασμένο Σεπτέμβριο!

Συμμετείχαν οι αθλητές:

Μπομπής Θεοδόσης, Καρτάνου Ευαγγελία, Κοτροκόη Δανάη, Θανοπούλου Χριστιάνα, Μπουλμπασάκος Χρήστος, Αστέρη Αγγελική, Νικολακοπούλου Όλγα-Ειρήνη, Ζαγαρέλος Παναγιώτης, Γιαννόπουλος Νικόλαος, Βυθούλκα Ραφαέλα, Βυθούλκα Σαβιάννα, Ράλλης Γιάννης, Ράλλης Χάρης, Τσουκαλάς Ανδρέας, Γκρουμούσα Νάσια, Γιαννόπουλος Ορέστης, Κωστοπούλου Φαίη, Πασά Ορέστης, Δούμας Σπύρος, Κρίσπης Μιχαήλ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος