FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας/Επιτραπέζια αντισφαίριση: Κοντά στην πρόκριση ο Μιχαλόπουλος

Ημερομηνία: 03-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85816″ img_size=”full”][vc_column_text]Με τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων προχώρησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η αγωνιστική κίνηση στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Είναι η ετήσια διοργάνωση για αθλητές μέχρι 15 ετών, η οποία έγινε  σε 6 περιοχές της χώρας και  βγήκαν οι προκρίσεις για την τελική φάση. Για τη Δυτική Ελλάδα οι αγώνες έγιναν  στο Κουκούλι στην Πάτρα. Από  τον Αρίωνα συμμετείχε ο Γιώργος Μιχαλόπουλος και είχε πολύ καλή παρουσία, όπου με λίγη τύχη στην κλήρωση θα μπορούσε να πάρει τη πρόκριση για τη τελική φάση.

Αρχικά στον όμιλο  προχώρησε με νίκες  επί των Γραμμενίδη και Τσάκωνα με σκορ 3-0 και προχώρησε ως πρώτος στους νοκ άουτ αγώνες , όπου συμμετείχαν μόνο οι πρώτοι κάθε ομίλου από τους 11 που σχηματίστηκαν.  Κληρώθηκε σε αυτούς που αγωνίστηκαν ένα γύρο παραπάνω απ’ τους άλλους προκειμένου να περάσουν στην 8αδα, αντιμετωπίζοντας τον Γιώτη του Ίφιτου Πάτρας , τον οποίο κέρδισε με 3-2 μετά από ένα δύσκολο και κοπιαστικό αγώνα. Στη συνέχεια αντιμετώπισε το Κιοσέλογλου  και επικράτησε με 3-1, οπότε έφτασε στη 4άδα και τη διεκδίκηση της  μίας από τις δύο θέσεις  που οδηγούν στη τελική φάση.  Εκεί αντιμετώπισε το Νο 1 της διοργάνωσης Ανδρέα Καραμπελιά από τη Γαλήνη Πάτρας, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-0, έχοντας ήδη δώσει 5 συνεχόμενους αγώνες, ουσιαστικά χωρίς ανάσα.

Ο Μιχαλόπουλος, που προπονείται και στο κλιμάκιο της Ομοσπονδίας στη Πάτρα, ήταν το Νο 9 των αγώνων  στη πρώτη του χρονιά ως παίδας, αγωνίστηκε με μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές, είχε πολύ καλή απόδοση, παρουσιάζει καθημερινή βελτίωση και αν δεν διασταυρωνόταν στον αγώνα για τη πρόκριση με το Νο1 του πρωταθλήματος, θα είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα και πρόκριση στη τελική φάση.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot