FOLLOW US: facebook twitter

Αργυρόπουλος, Μεσσαλάς, Παπαδημητρίου οι πρώτοι αντιδήμαρχοι – Ορίστηκαν από τον νέο Δήμαρχο Πύργου

Ημερομηνία: 03-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”95900″ img_size=”full”][vc_column_text]

-Τα πρώτα ζητήματα που ασχολήθηκε ο Τ. Αντωνακόπουλος

Πρώτη μέρα και τυπικά χθες της ανάληψης των καθηκόντων του νέου Δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου και προχώρησε αμέσως στον ορισμό των πρώτων τριών αντιδημάρχων που αναλαμβάνουν νευραλγικούς τομείς στο Δήμο.

Ο Γιάννης Αργυρόπουλος, λοιπόν, επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» που μετά τα αποτελέσματα της α’ Κυριακής των εκλογών δήλωσε την στήριξη και τη συνεργασία του με την παράταξη «Ανάσα» του Δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου, αναλαμβάνει τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Από την παράταξη «Ανάσα»,  ο Δημήτρης Μεσσαλάς, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου επί Λιατσή και πρ. πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου, αναλαμβάνει τις Διοικητικές Υπηρεσίες αλλά και την Παιδεία, για την οποία επί των ημερών του, εκτελέστηκε σημαντικό έργο στα σχολεία του Δήμου.

Επίσης, καθήκοντα αντιδημάρχου, ανέλαβε και ο Δικηγόρος Γιάννης Παπαδημητρίου με χαρτοφυλάκιο τις Οικονομικές Υπηρεσίες.

Αναμένεται η έγκριση του προεδρείου

Εξάλλου χθες, εστάλησαν οι αποφάσεις των δημαιρεσιών στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση προκειμένου να λάβουν έγκριση νομιμότητας. Στόχος του νέου Δημάρχου Πύργου, όπως δήλωσε και στη διάρκεια των δημαιρεσιών της Κυριακής, είναι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να μπορέσει το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεδριάσει –μπορεί και ως το τέλος της εβδομάδας- με δυο σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξη που είναι ο ορισμός προέδρου και μελών στο Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου αλλά και η έκδοση ψηφίσματος για την υλοποίηση του αυτοκινητόδρομου Πατρών- Πύργου.

Όσον αφορά το Λιμάνι του Κατακόλου, ο νέος Δήμαρχος, βρέθηκε χθες το πρωί στο Λιμενικό Ταμείο προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με την κρουαζιέρα και την κίνηση των τουριστικών λεωφορείων, δεδομένου ότι το ΔΛΤΠ παραμένει «ακέφαλο». Όπως δήλωσε, «όλα βαίνουν καλώς και πολύ σύντομα η ομάδα Διοίκησης θα πλαισιωθεί με «μάνατζερ» μέσω διεθνούς διαγωνισμού» ενώ ο ίδιος θα αναλάβει την προεδρεία.

Επίσης χθες, ο κ. Αντωνακόπουλος ασχολήθηκε με τα δυο μεταχειρισμένα απορριμματοφόρα που παρέλαβε ο Δήμος, τα οποία και αναμένεται σήμερα να κυκλοφορήσουν, ξεκινώντας την αποκομιδή.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot