FOLLOW US: facebook twitter

ARCHE Architecture & Design Laboratory

Ημερομηνία: 30-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33925″ img_size=”full”][vc_column_text]To ARCHE Architecture & Design Laboratory είναι ένα δημιουργικό στούντιο Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και διακόσμησης, το οποίο έχει δημιουργηθεί από το Βασίλη Στρουμπάκο (Αρχιτέκτων Μηχανικός ΑΠΘ, M.Arch Architectural Association) και τη Μίνα Σαραντοπούλου (Διακόσμηση και Product Design, BA Hons Central Saint Martins).

Η προσέγγιση τους στον σχεδιασμό χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό μορφολογικών πειραματισμών, φυσικών υλικών και αξιοποίηση νέων τεχνολογιών (rapid prototyping, laser cutting, cnc-milling).

Ο Βασίλης Στρουμπάκος είναι αρχιτέκτων με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και M.Arch από το Architectural Association στο Λονδίνο, από το οποίο αποφοίτησε με διάκριση. Έχει εργαστεί στο διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο της Zaha Hadid και έχει διατελέσει για 8 χρόνια καθηγητής στη σχολή Architectural Association School of Architecture σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Το έργο του έχει προβληθεί σε διεθνείς εκθέσεις όπως London Bienale, Possible Futures, Arco the Greek Suspense Madrid, Milan Bienale Beyond Media, Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Αθήνα και έχει δημοσιευθεί σε σημαντικά μέσα όπως Blueprint, AD, Spazio Architectura, World Architecture Review. Έχει λάβει διεθνή βραβεία όπως τα Feidad, Plecnik Institution, European Design Award, AVA Digital Awards, Design Licks. Είναι εντεταλμένος διδάσκων στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών από το 2008 μέχρι και σήμερα.

Η Μίνα Σαραντοπούλου είναι διακοσμήτρια και product designer με σπουδές στο διεθνούς φήμης Central Saint Martins, University of The Arts στο Λονδίνο, από το οποίο αποφοίτησε με διάκριση.Το έργο της έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις όπως  LogoPlastic Award , StarPack National Awards, Vetrerie Bruni Progetto Millenio European Competition. Έχει εργαστεί σε σημαντικά γραφεια σχεδιασμού εσωτερικών χώρων, διακόσμησης και σχεδιαμού αντικειμένου συμπεριλαμβανομένων των Hector Serrano και Αφροδίτη Κρασσά στο Λονδίνο.

Το γραφείο τους έχει έδρα τον Πύργο Ηλείας και βρίσκεται στην 28ης Οκτωβρίου 50.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot