FOLLOW US: facebook twitter

Αραχωβίτικα-Ολυμπιονίκης 59-54: Μπήκε σε περιπέτειες!

Ημερομηνία: 17-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86879″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ολυμπιονίκης ηττήθηκε στο Κλειστό «Δ. Τόφαλος»  της Πάτρας από τα Αραχωβίτικα με 59-54 και πλέον ισοβαθμεί με την ΑΓΕΖ, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία και η παραμονή στην Α1 ΕΣΚΑΗ θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, αναφορικά με την αποφυγή της 11ης θέσης, που ίσως οδηγήσει και αυτή στην Α2 ΕΣΚΑΗ. Οι νησιώτες παίζουν εντός με την Ε.Α.Π. και η ηλειακή ομάδα εντός και αυτή με την υποβιβασμένη Νίκη Προαστείου. Ο Ολυμπιονίκης θέλει νίκη δική του και ήττα της ΑΓΕΖ για να την αφήσει από κάτω, σε περίπτωση που υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες. Σε διαφορετική περίπτωση, αν ο Ολυμπιονίκης τερματίσει 11ος,  χρειάζεται να μην πέσει από τη Γ΄ Εθνική και ο  Έσπερος και το Ληξούρι (μαζί με τον ήδη υποβιβασμένο Κεραυνό Αιγίου), ώστε να υποβιβαστούν από την Α1 ΕΣΚΑΗ μέχρι τρεις ομάδες και να παραμείνει έτσι στην κατηγορία.

Η ομάδα του Γιώργου Λεβεντούρη λύγισε στο τελευταίο λεπτό κόντρα στα Αραχωβίτικα. Το παιχνίδι ήταν κλειστό καθ’ όλη τη διάρκειά του  (32-32 το ημίχρονο), πήγε σχεδόν πόντο-πόντο μέχρι τέλους και ενάμισι λεπτό πριν τη λήξη, ο Ολυμπιονίκης όντας δύο πόντους πίσω, αστόχησε στην επίθεση που είχε. Στην επόμενη επίθεση η πατρινή ομάδα σκόραρε, πήγε στο +4 και εξασφάλισε τελικά τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 32-32, 46-43, 59-54.

Αραχωβίτικα: Κούμενος, Μπαράκος 2, Θεοδωρόπουλος, Βαγγέλης 4, Δημόπουλος 8(1), Σταυρουλάκης 23(5), Δόνος 14, Σίψας 8.

Ολυμπιονίκης: Γεωργιόπουλος , Μπουγάς, Μίχος, Μπ. Κωνσταντόπουλος 9(1), Τροχανάς 3(1), Κατσαϊδώνης, Σακελλαρίου 18(2), Σαλάι 10, Σ. Κωνσταντόπουλος 4, Κωσταρέλος 10.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot