FOLLOW US: facebook twitter

Αρ. Κολιτσόπουλος: «Είχα ονειρευτεί χιλιάδες φορές τον παγκόσμιο τίτλο»

Ημερομηνία: 04-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος έκανε δηλώσεις στην επίσημα σελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης και ανέφερε πως θύμωσε μετά την ατυχή του προσπάθεια στο Ευρωπαϊκό U17 στα Τίρανα στα μέσα Ιουνίου, όπου αποκλείστηκε πρόωρα. «Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχασα. Δεν ήμουν έτοιμος. Θύμωσα», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε αναφορικά με τον τελικό κόντρα στον Ιρανό: «Το σχέδιό μου ήταν να είμαι επιθετικός από την αρχή, αλλά στο δεύτερο μισό κατάφερα να κερδίσω. Είχα ονειρευτεί χιλιάδες φορές τον παγκόσμιο τίτλο. Νιώθω υπέροχα και ελπίζω τα παιδιά στην Ελλάδα να αρχίσουν να προπονούνται περισσότερο για να γίνουν σαν εμένα ή καλύτερα».

Όσο για το αν σκέφτεται μακροπρόθεσμα, τα αποτελέσματα σε επίπεδο ανδρών, ο Αρίωνας απάντησε με ωριμότητα: «Σίγουρα τα αποτελέσματα σε επίπεδο ανδρών είναι τα πιο σημαντικά. Πάμε όμως βήμα-βήμα. Ίσως την επόμενη χρονιά να είμαι έτοιμος για την κατηγορία των ανδρών. Τώρα δεν είμαι έτοιμος, διότι είναι διαφορετική η σωματική δύναμη μεταξύ των ανδρών και των U17».

Στο τέλος των δηλώσεών του ο Αρίωνας αναφέρθηκε στον πατέρα και προπονητή του, Αλέξη Κολιτσόπουλο, που υπήρξε και αυτός σπουδαίος παλαιστής και πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004, λέγοντας πως θέλει να ξεπεράσει τα επιτεύγματά του: «Έγραψα ιστορία, διότι ο πατέρας μου ήταν ταλέντο. Οπότε είμαι ταλαντούχος, αλλά γιατί να μην είμαι καλύτερος από αυτόν;». 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot