FOLLOW US: facebook twitter

Αποχαιρετίστηκαν με μουσικές και τραγούδια

Ημερομηνία: 05-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

2gel-giorti2016-satyΓιορτή λήξης από τους μαθητές της β’ τάξης του 2ου ΓΕΛ Πύργου

Μια όμορφη αποχαιρετιστήρια γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς, πραγματοποίησαν πριν από μέρες, οι μαθητές της β’ τάξης του 2ου Λυκείου Πύργου στο προαύλιο του σχολείου τους. Μια εκδήλωση,  στην οποία παρουσιάστηκαν οι δράσεις που υλοποιήθηκαν τη χρονιά που πέρασε και η οποία περιελάμβανε πολύ μουσική και τραγούδι.

2gel-giorti2016bΣτις βασικές παρουσιάσεις ήταν οι δραστηριότητες στο πλαίσιο του Erasmus+  με τίτλο «Mythology In Our Language», ένα πρόγραμμα σχετικά με λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιούνται στην καθημερινότητα από τη μυθολογία έως και σήμερα. Μέσα από φωτογραφίες και βίντεο, είχαν την ευκαιρία να δουν εικόνες από τις εμπειρίες που απέκτησαν με τους Ισπανούς συμμαθητές τους, στο πλαίσιο του προγράμματος, να τραγουδήσουν ελληνικά και ξένα τραγούδια με τη συνοδεία κιθάρας, βιολιού, ακορντεόν, σαξόφωνου και άλλων μουσικών οργάνων.

2gel-giorti2016Στην όμορφη εκδήλωση, εκτέθηκαν χειροποίητες δημιουργίες, απολαυστικά σπιτικά γλυκά ενώ επίσης κληρώθηκαν διάφορα δώρα στην λαχειοφόρο που πραγματοποιήθηκε. Παράλληλα με την εκδήλωση γονείς και μαθητές μάζεψαν τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα προσφερθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος