FOLLOW US: facebook twitter

Απόστολος Κατσιφάρας: «Αντιμετωπίζεται οριστικά το πρόβλημα διαχείρισης απορριμμάτων στην Ηλεία»

Ημερομηνία: 13-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”84275″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας στην υπογραφή της σύμβασης του εργοστασίου απορριμμάτων

Στην υπογραφή της σύμβασης κατασκευής της Μονάδας Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας παρευρέθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Ο κ. Κατσιφάρας επεσήμανε πως «μια σημαντική υποδομή για την προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα ζωής των πολιτών παίρνει οριστικά την οδό της υλοποίησης, ως μέρος του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτωνπου έχει εκπονήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».

«Για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο Περιφερειακός μας Σχεδιασμός είναι υλοποιήσιμος. Περιλαμβάνει εφικτές λύσεις που μπορούν να χρηματοδοτηθούν και να υλοποιηθούν υπηρετώντας την αντίληψη της βιώσιμης αειφόρου ανάπτυξης. Στόχος μας είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να γίνει πρότυπο συνολικής ορθολογικής περιβαλλοντικής διαχείρισης στον τομέα επεξεργασίας απορριμμάτων με βάση τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, δίνοντας ώθηση στην ποιότητα του περιβάλλοντος, αλλάκαι στην ενίσχυση της απασχόλησης» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάραςκατά την υπογραφή της σύμβασης που έγινε στον ΧΥΤΥ Τριανταφυλλιάςκαι πρόσθεσε ότι η Περιφέρεια είναι δίπλα στους έχοντες την πλήρη αρμοδιότητα στους Δήμους και τους ΦΟΔΣΑ, ώστε να θα βοηθήσει όπου χρειαστεί.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot