FOLLOW US: facebook twitter

Αποκριάτικος χορός και απονομή τιμητικής πλακέτας

Ημερομηνία: 17-03-2024 | Συντάκτης:

Από το Μορφωτικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Γλύφας «Αγία Μαρίνα»

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του Μορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλύφας «Αγία Μαρίνα».

Η εκδήλωση περιελάμβανε και μία συγκινητική στιγμή, καθώς δόθηκε τιμητική πλακέτα εις μνήμη του πρώην προέδρου του Μορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλύφας Δανιήλ Φλίγκου, για την προσφορά του στο Σύλλογο.

Η πλακέτα παραδόθηκε από την πρόεδρο του Συλλόγου Πέττα Σοφία, από τον Δήμαρχο Πηνειού Αλέξιο Καστρινό και την αντιδήμαρχο πολιτισμού Βάντα Κοντούλη . Σύσσωμη η Δημοτική αρχή έδωσε το παρών στην εκδήλωση.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που γεμίσατε ασφυκτικά το κέντρο «Ιόνιο» στο Βαρθολομιό. Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί για την παρουσία του τον Δήμαρχο Πηνειού Αλέξιο Καστρινό, τους αντιδημάρχους της δημοτικής αρχής, Δημοσθένη Χριστόπουλο, Βάντα Κοντούλη, Παναγιώτη Χριστακόπουλο, Δημήτρη Λαγανόπουλο, Ανδρέα Διαμαντόπουλο, Αρετή Τσρεμέ, Νίκο Θεοδωρόπουλο και Άκη Ντούγκα, τους προέδρους των κοινοτήτων, Γιάννη Καράμπελα, Γιώργο Τσεκούρα, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Πηνειού Πάνο Θεοδωρακόπουλο, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, Λυγιάς- Άγιος Γεώργιος, Οξύαλος, Λαογραφική Εστία Βαρθολομιού, τον Κώστα Κοτσαύτη, πρόεδρο του Ομίλου Φίλιππον Ανδραβίδας Σπάρτακος, τους αρχηγούς του Ηλειακού Βαρθολομιού, Μπάμπη Ντούγκα και Γιώργο Λήλο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και για τους μοναδικούς μουσικούς, Χρήστο Πυλαρινό, Άγγελο Σταματόπουλο, Χρήστο Αλεξόπουλο, Ιφιγένεια Χατζηγιάννη και Γιώργο Πέττα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας και σε όλα τα κατάστημα που μας στήριξαν για την λαχειοφόρο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος