FOLLOW US: facebook twitter

Αποκαλυπτικός ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ: κυβέρνηση για τις ελίτ!

Ημερομηνία: 10-09-2024 | Συντάκτης:

Το Success Story που παρουσίασε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ δεν αφορά την πλειοψηφία των πολιτών αλλά τις ελίτ. Τις μεγάλες επιχειρήσεις και τους εκλεκτούς φίλους του συστήματος Μητσοτάκη. Για τους πολίτες, τις νέες και τους νέους, τους εργαζόμενους, τη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα, ψίχουλα και μπαλώματα.

Καμία ουσιαστική παρέμβαση για την ακρίβεια που συνεχίζει να αφανίζει τα εισοδήματα των πολιτών. Εμμονή στην επιδότηση της ακρίβειας και μέτρα που δεν φτάνουν ούτε στο ελάχιστο για να καλύψουν τον πληθωρισμό που η κυβέρνηση έχει αφήσει ανεξέλεγκτο. Καμία κουβέντα για μείωση του ΦΠΑ, ούτε καν στο λάδι.

Αντί για σχέδιο αντιμετώπισης της στεγαστικής κρίσης, χάιδεμα στους ιδιοκτήτες airbnb και αποσπασματικά μέτρα χωρίς αντίκρυσμα.

Αντί για ουσιαστική στήριξη στο ΕΣΥ, αυξήσεις στους μισθούς και προσλήψεις, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε ψίχουλα στους γιατρούς τα οποία έρχονται και με τεράστια καθυστέρηση.

Κανένα σχέδιο για το δημογραφικό το οποίο πιστεύει ότι λύνεται με επιδόματα.

Η κυβέρνηση, που έχει εκτοξεύσει τις ανισότητες και έχει επιβάλλει στους πολίτες γενικευμένη ανασφάλεια για την καθημερινότητα, δεν μπορεί να δώσει λύση γιατί η ίδια είναι το πρόβλημα!

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν έχει να προσφέρει τίποτα στους πολλούς. Η ανάγκη για εναλλακτική λύση, για προοδευτική και αριστερή διέξοδο είναι πλέον επιτακτική.

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΛΕΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot