FOLLOW US: facebook twitter

Αποφάσεις Εμπορικού Συλλόγου Βάρδας Βουπρασίας για κορονοϊο

Ημερομηνία: 17-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”105508″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Εμπορικός Σύλλογος  Βάρδας Βουπρασίας μετά από συνεδρίαση που πραγματοποίησε αποφάσισε σε τοπικό επίπεδο τα εξής σε ότι αφορά τα μέτρα για τον κορονοϊό, ενώ παράλληλα συντάσσεται με την θέση της Ομοσπονδίας :

1. Να τονίσει την ανάγκη μέτρων αυτοπροστασίας και αυτοπεριορισμού των πολιτών, σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών.

2. Αναμένουμε τα αποτελέσματα του Euro group το οποίο πιθανότατα θα προβλέπει κλείσιμο όλων των καταστημάτων
( έκτος τροφίμων). έως την Τετάρτη . Σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι τέτοιο την Πέμπτη ο Σύλλογος θα ανακοίνωση νέο μειωμένο ωράριο ή άλλα δραστικότερα μέτρα ανάλογα με τις εξελίξεις.

3. Παροτρύνουμε τους πολίτες να ραντίσουν για κουνούπια στις αυλές των σπιτιών και όπου υπάρχουν στάσιμα νερά γιατί είδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους και δεν γνωρίζουμε τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό.(ίσως δεν προστατεύει από τον Κορονοϊό COVID 19 αλλά μην ξεχνάμε έχουμε πρόβλημα και με την Ελονοσία )

4. Καταδικάζουμε τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης για τους Ελευθερους επαγγελματίες & ζητάμε την επανεξέταση τους. Έχουμε καταθέσει προτάσεις στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος μαζί με άλλους Συλλόγους και φορείς οι οποίες έχουν ήδη προωθηθεί στο Υπουργείο .

5. Σε περίπτωση γενικού κλεισίματος των καταστημάτων ο Σύλλογος προσφέρει αν υπάρξει ανάγκη σε οικογένειες επαγγελματιών και εργαζομένων σε επιχειρήσεις του Συλλόγου μας τρόφιμα .

Σε περίπτωση που κλείσουν τα καταστήματα και παρουσιαστεί ανάγκη επικοινωνείτε με απόλυτη εχεμύθεια με τον Πρόεδρο Τσίρο Ανδρέα ή τον Ταμεία Άγγελο Μπερδέ που εξουσιοδοτήθηκαν από το Δ.Σ. για τα παραπάνω .[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot