FOLLOW US: facebook twitter

Αποχαιρέτησε τον Ξενοφώντα ο Πάρης – Προ των πυλών της Θύελλας

Ημερομηνία: 05-07-2024 | Συντάκτης:

Ο Πάρης Κωνσταντόπουλος μέσω ανάρτησής του αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε εκ βαθέων τον Ξενοφώντα για την 8ετη επιτυχημένη παρουσία του στην ομάδα, με την οποία έζησε πολλές μεγάλες στιγμες. Ο 32χρονος σέντερ φορ, που ήταν φέτος δεύτερος σκόρερ της Α’  Κατηγορίας με 19 γκολ (+3 γκολ στα πλέι οφ), ευχαρίστησε τους προέδρους Βλαχόπουλο και Αραβαντινό, τον γενικό αρχηγό Αλέξη Κωστόπουλο, τους φιλάθλους της ομάδας και ιδιαιτέρως τον Άγγελο Κουή, που όπως γράφει χαρακτηριστικά του συμπεριφέρθηκε σαν να είναι παιδί του!

Η ανάρτηση του Πάρη:

Πέρασαν 8 χρόνια, 2 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο, 2 προκρίσεις στο κύπελλο Ελλάδας, 3 τελικούς κυπέλλου, συμμετοχές σε τελικούς πρωταθλήματος, συμμετοχές σε play off, παραμονή σε μπαράζ υποβιβασμού, πολλές χαρές άλλες και λύπες. Έπαιξα δεξί χαφ, σέντερ φορ, στόπερ, τερματοφύλακας και όπου χρειαζόταν! Έβαλα πολλά γκολ, έφαγα κιόλας (1)!! Έχασα ευκαιρίες έδωσα ασσίστ. Τα έζησα όλα τα έκανα όλα και νιώθω γεμάτος! Ήμουν μικρός όταν πήγαινα στον Ξενοφών και φεύγω έχοντας γίνει πατέρας.

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τις διοικήσεις κ. Βλαχόπουλου και κ. Αραβαντινού για την άψογη συνεργασία καθώς  και  τους φιλάθλους για την υποστήριξη και την αγάπη που έδειξαν στο προσωπο μου.

Ενα μεγάλο  ευχαριστώ στον Αλέξη Κωστοπουλο για τα υπέροχα αυτά 8 χρόνια συνεργασιας και φιλιας και τέλος απευθυνομενος στον Άγγελο Κουη , έναν άνθρωπο που ήταν δίπλα μου σε όλα  και μου συμπεριφερθηκε σαν παιδί του, να του εκφράσω την απεριόριστη αγάπη και εκτίμηση μου ,καθώς ένα απλό ευχαριστώ θα ήταν λίγο!

“ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΝΤΙΟ, ΑΛΛΑ  ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ”.

Ο Πάρης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, μια ανάσα από την Θύελλα, έχοντας προτάσεις κι από άλλες ηλειακές ομάδες.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot