FOLLOW US: facebook twitter

Από τον Αστέρα Αμαλιάδας στον Αστέρα Τρίπολης ο Νίκος Λούντζης

Ημερομηνία: 02-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 14χρονος Νίκος Λούντζης (γεννηθείς 18/1/2010) πήρε μεταγραφή από τον Αστέρα Αμαλιάδας στον Αστέρα Τρίπολης της Super League 1. Ο ταλαντούχος Αμαλιαδίτης επιθετικός ήταν από 6 ετών στην ακαδημία του Αστέρα, όπου εξελίχτηκε από τους εξαιρετικούς προπονητές του Λύσανδρο Τζαβάρα, Φίλιππο Μαρκόπουλο και Δημήτρη Βυθούλκα, με αποτέλεσμα να δοκιμαστεί δύο φορές στον Αστέρα Τρίπολης μέσα στο 2023. Η πρώτη ήταν τον Ιούνιο και η δεύτερη τον Δεκέμβριο.

Ο μικρός άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας δοκιμή του και εν τέλει πριν δέκα μέρες οριστικοποιήθηκε το άλμα στην καριέρα του με την μεταγραφή του στην Κ15 του  Αστέρα Τρίπολης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λούντζης ήταν φέτος μέλος της Μικτής Ηλείας Κ14 και πλέον αγωνίζεται στην Μικτή Κ14 της Αρκαδίας, καθώς η οικογένειά του μετακόμισε στην Τρίπολη, λόγω της μεταγραφής του μικρού Νίκου. 

H ανακοίνωση της Ακαδημίας του Αστέρα Αμαλιάδας χθες ήταν η εξής: «Ο μαθητής της Ακαδημίας μας, Νίκος Λούντζης, είναι μέλος πλέον της ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης. Ο Νίκος αποτέλεσε μέλος των Ακαδημιών μας από την ηλικία των 6 χρόνων. Ο Πρόεδρος του Αστέρα Κώστας Παπαδάκος, το Δ.Σ του Αστέρα, οι προπονητές του, Λύσανδρος Τζαβάρας, Φίλιππος Μαρκόπουλος και Δημήτρης Βυθούλκας νιώθουν υπερήφανοι για αυτή την εξέλιξη του ιδιαίτερα ταλαντούχου μαθητή τους και του εύχονται ένα λαμπρό αθλητικό μέλλον γεμάτο επιτυχίες».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος