FOLLOW US: facebook twitter

Από το Copa Africa στην Ζάκυνθο!

Ημερομηνία: 25-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η πολύ ενισχυμένη Ζάκυνθος έκανε μια σπουδαία μεταγραφή για την θέση κάτω από τα γκολπόστ αποκτώντας τον 32χρονο διεθνή με την Γουινέα-Μπισάου, Ζόνας Μέντες, ο οποίος τον Ιανουάριο έπαιξε στο Copa Africa με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο 32χρονος θηριώδης γκολκίπερ (έχει ύψος 1,91μ.) αγωνίστηκε στο ένα από τα τρία ματς των ομίλων, σε αυτό απέναντι στην Αίγυπτο, όπου η Γουινέα- Μπισάου ηττήθηκε 1-0, με γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Μέντες, έχει 50 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ σε συλλογικό επίπεδο έχει παίξει και στην δεύτερη εθνική κατηγορία της Πορτογαλίας (Atletico CP και Academico Viseu).

Στη Ζάκυνθο, προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο έμπειρος Κώστας Γιαννάτος (έχει περάσει και από τον Εθνικό Σκουλικάδου), ο οποίος έχει πλέον υπό την επίβλεψή του τον Ζόνας Μέντες, όπως φυσικά και τον έτερο καλό τερματοφύλακα της ομάδας, τον Δημήτρη Πατσογιώργο. Όλοι μαζί την Τετάρτη πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη επί του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Super League 2 (2-0) και αναπτερώθηκαν οι ελπίδες και η πίστη για παραμονή στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.


Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος