FOLLOW US: facebook twitter

ΑΠΟ Κουρτεσίου-Νίκη Τραγανού 2-2: Ισοπαλία με φωνές για τη διαιτησία

Ημερομηνία: 21-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”98750″ img_size=”full”][vc_column_text]Κουρτέσι και Νίκη Τραγανού αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 το Σάββατο, με τους «μπλε» του Τραγανού να φωνάζουν για τη διαιτησία.

Η Νίκη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 2ο λεπτό το πλασέ του Γεωργιόπουλου απέκρουσε ο Σκλαβενίτης. Στο 5΄ «κεραυνός» του Καλογερόπουλου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και τελικά άνοιξε το σκορ με τον Λευτέρη Βατσή στο 15΄. Στο 20΄, όμως, το Κουρτέσι έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Τζουλιάνο Κουρκουμέλη. Στο 35΄ η Νίκη έκανε το 1-2 με κεφαλιά του  Γεωργιόπουλου, αλλά στο 40΄ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Σαραντούλια.

Το Κουρτέσι, πίεσε στο ξεκίνημα του β΄ μέρους και έφερε το ματς στα ίσα στο 52΄ με τον Αλέξη Αν. Καπώνη, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κουρκουμέλη, με τη Νίκη να διαμαρτύρεται για επιθετικό φάουλ στον Γαργαρώνη στην αρχή της φάσης.

Η Νίκη εν συνεχεία πίεσε, παρότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα και στα τελευταία 20 λεπτά έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Στο 70΄ κεφαλιά του Βατσή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ είχε κι άλλες φάσεις με τους Βατσή, Γεωργιόπουλο, Καλογερόπουλο. Το Κουρτέσι στο 96΄ λίγο έλειψε να κάνει το 3-2 όταν σε ψηλοκρεμαστό του Αντωνόπουλου, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Για τη Νίκη ακυρώθηκαν τρία γκολ, δυο στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο και διαμαρτύρεται πιο έντονα για εκείνο στο 38΄, όταν από παράλληλη μπαλιά, ο Δημήτρης Κολοτούρος πλάσαρε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Γεωργιόπουλος, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Κουρτέσι: Σκλαβενίτης, Α.Α. Καπώνης, Διαμαντόπουλος, Φιλιππακόπουλος, Μητρόπουλος, Σωτηρόπουλος (46΄ Αντωνόπουλος), Κουρκουμέλης, Κωστόπουλος, Α.Σπ. Καπώνης (90+΄ Τσιχλιάς), Κ. Καπώνης (46΄ Γκούσκος), Κόσκορης (75΄ Καραχάλιος).

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Σαραντούλιας, Γαργαρώνης, Βουρτσάνης, Δ. Κασσιανός (60΄ Ν. Κολοτούρος), Βατσής, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Καλογερόπουλος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot