FOLLOW US: facebook twitter

ΑΠΟ Κουρτεσίου-Ηλειακός 2-0: Με φύλακα-άγγελο τον Ψυχογιό!

Ημερομηνία: 18-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”84665″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο ΑΠΟ Κουρτεσίου πήρε το ντέρμπι παραμονής με τον Ηλειακό με σκορ 2-0 κι έφτασε τους 37 βαθμούς στα όρια της ζώνης των πλέι-άουτ. Ο Ηλειακός έμεινε στους 31 κι έχοντας δύσκολο πρόγραμμα στο φινάλε, η κατάσταση έχει δυσκολέψει πολύ.

Στο 12΄ο Ράλλης βρέθηκε  τετ-α-τετ, αλλά ο Ψυχογιός απέκρουσε το πλασέ του και στο 28΄ από φάουλ του Μουσερή, η κεφαλιά του Κωστόπουλου κατέληξε στο δοκάρι. Δύο σπουδαίες ευκαιρίες για τους «γαλάζιους»  που δεν κατάφεραν να προηγηθούν ώστε να έχουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Στη συνέχεια ο ΑΠΟΚ απάντησε στις ευκαιρίες με ένα πλασέ του Γεωργόπουλου που απέκρουσε ο Σερέτης και στο 44΄ έφτασε στο γκολ. Ο Γεωργόπουλος με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0.

Στις αρχές της επανάληψης, ο Σερέτης απέκρουσε τετ-α-τετ του Ντίνου Καπώνη και ο Ψυχογιός είπε για άλλη μια φορά «όχι» σε ένα δυνατό σουτ του Κουρλού και σε ένα τετ-α-τετ του Μπουρούκη, που πρώτα κοντραρίστηκε από τον Διαμαντόπουλο. Κάπως έτσι, φτάσαμε στο 65΄,  όπου η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή σκόραρε στην αντεπίθεση με τον Ντίνο Καπώνη, σφραγίζοντας ουσιαστικά το τρίποντο. Στο 75΄, από κόρνερ του Κουρλού, η κεφαλιά του Κωστόπουλου έφυγε άουτ.

ΑΠΟΚ: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καλουτάς, Διαμαντόπουλος, Λυκουργιώτης, Κωστόπουλος, Αλ. Καπώνης (46΄ Ντ. Καπώνης), Κόσκορης (72΄Σωτηρόπουλος), Μητρόπουλος (5΄Αθανασόπουλος), Γεωργόπουλος.

Ηλειακός: Σερέτης, Β. Κόστα, Χριστοφοράτος, Κωστόπουλος, Μουσερής, Γκίνης, Κράγκαρης, Λ. Κόστα (40΄λ.τρ. Κασσιανός-70΄Σαραντούλιας), Ράλλης (80΄Αλεξανδρόπουλος), Μπουρούκης, Α. Κουρλός.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot