FOLLOW US: facebook twitter

ΑΠΟ Κουρτεσίου-Ενιπέας 1-2: Διπλό πρωτιάς με Δούλο

Ημερομηνία: 01-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85638″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ενιπέας πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα του Κουρτεσίου με σκορ 1-2 και μετά από αυτή τη νίκη, είναι πλέον σχεδόν σίγουρο πως θα τερματίσει πρώτος και απομένει  να οριστικοποιηθεί το μπόνους βαθμών που θα πάρει στα πλέι-οφ, δύο ή τρεις πόντοι. Ο ΑΠΟΚ πάλεψε σε άλλο ένα παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει βαθμολογικό όφελος και δύσκολα θα αποφύγει τα πλέι-άουτ, εφόσον στο φινάλε έχει να αντιμετωπίσει Δόξα εκτός και Ολυμπιακό Ζαχάρως εντός.

Η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή προηγήθηκε στο 22΄, με σουτ του Γεωργόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 27΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, με τον Ντίνο Καπώνη  να μην μπορεί να νικήσει τον Κουρλό. Ο Ενιπέας ανέβηκε στη συνέχεια και στο 33΄ ισοφάρισε με απευθείας φάουλ του Νίκου Δούλου. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός έκανε το 1-2 στο 38΄, αφού η μπάλα κόντραρε και στο Γιάννη Σωτηρόπουλο.

Στην επανάληψη, το σκορ δεν άλλαξε. Στο 85΄το Κουρτέσι έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Ντίνο Καπώνη, που είδε ξανά τον Κουρλό να επεμβαίνει σωτήρια.

ΑΠΟΚ: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Ι. Σωτηρόπουλος, Κουλούρης, Διαμαντόπουλος, Καλουτάς, Κωστόπουλος, Λυκουργιώτης (60΄ Μητρόπουλος), Κόσκορης, Ντ. Καπώνης, Γεωργόπουλος (75΄ λ.τρ. Γ. Σωτηρόπουλος).

Ενιπέας: Κουρλός, Γκουβέρος, Δαλαβούρας (65΄ λ.τρ. Καλαντζής), Τσαντίλης (85΄Στροφύλλας), Κωτσάκης (75΄ λ.τρ. Βαγγόπουλος), Γιαννακόπουλος, Φερεκίδης, Δούλος, Τριανταφύλλης, Κύτταρης, Μπατζακόπουλος (65΄ Μάζης).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot