FOLLOW US: facebook twitter

Από το Joker ως τη Μakedonia μια… παρωδία

Ημερομηνία: 31-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”99368″ img_size=”full”][vc_column_text]Την εβδομάδα που πέρασε σίγουρα αρκετοί στο χώρο της ΝΔ θα ήθελαν να την ξεχάσουν. Όμως είναι βέβαιο πως θα μείνει… αξέχαστη και ολοκληρώθηκε περίπου όπως ξεκίνησε: Με αρκετή φαιδρότητα και εσωτερικές διαμάχες.

Μετά τα μειδιάματα της υπόθεσης joker, ακολούθησαν τα απόνερα από το άκρως αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για το σκάνδαλο Novartis και οι παλινωδίες του “αδύναμου κρίκου” της κυβέρνησης Άδωνι Γεωργιάδη, με τις διαφορετικές εκδοχές που παρουσίασε για να ερμηνεύσει τον… εαυτό του.

Όμως πέρα από τα ατυχή σχόλια του Υπουργού Ανάπτυξης,  από τους Εισαγγελείς διαφθοράς αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο “ενδιάμεσος της τρόικας και του Άδωνι ως Υπουργού Υγείας”, Κ. Μανιαδάκης, την εποχή που εξεταζόταν ως προστατευόμενος μάρτυρας και πριν αλλάξει στρατόπεδο επίσημα, καταγγέλλει στους εισαγγελείς ότι εκβιάζεται από το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, ώστε να μη μλήσει για το σκάνδαλο Novartis.

Την εικόνα της εβδομάδας “έκλεισε” εμφατικά ο Κυριάκος  μετά την αποκάλυψη της εξωτερικής πολιτικής μέσω google και την καινοφανή διαπίστωση ότι τα ζητήματα των εμπορικών σημάτων σχετικά με τη προέλευση των μακεδονικών προϊόντων επιλύονται από την ορθογραφία της λέξης στα αγγλικά. Όπως αποφασίστηκε, τα προερχόμενα από την ελληνική επικράτεια προϊόντα θα αναφέρονται στην makedonia ώστε να διαχωρίζονται από την macedonia, όρο που παραχώρησε στα προϊόντα των γειτόνων. Όπως ήταν φυσικό ο Πρωθυπουργός εκτίναξε τα κοινωνικά δίκτυα με την έμπνευση του.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot