FOLLOW US: facebook twitter

Από 13 ως 19 Οκτωβρίου η εμποροπανήγυρη Στρεφίου

Ημερομηνία: 23-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Πρόσκληση ενδιαφέροντος από το δήμο Ολυμπίας σε εμπόρους και μικροπωλητές για την συμμετοχή τους

Ομόφωνα και με τη διαδικασία του κατεπείγοντας εγκρίθηκαν από το δημοτικό συμβούλιο Αρχαίας Ολυμπίας οι αποφάσεις σχετικά με την εμποροπανηγύρη του Στρεφίου, στη συνεδρίαση που έγινε στις 19 Αυγούστου.

Μετά τη σχετική εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Πέτρου Γιαννακόπουλου και τη διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί του θέματος, αποφασίστηκε η διεξαγωγή της εμποροπανηγύρεως Στρεφίου από τις 13 ως τις 19 Οκτωβρίου του 2019 στον ίδιο χώρου όπου γίνεται κάθε χρόνο, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται από την περυσινή απόφαση (αρ.184/2018)  του δημοτικού συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας, με την οποία είχε εγκριθεί το σχέδιο κανονιστικής απόφασης από την επιτροπή Ποιότητας Ζωής και ο καθορισμός των τελών χρήσης από την Οικονομική Επιτροπή.

Σύμφωνα με την απόφαση, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ετήσια εμποροπανήγυρη, καλούνται να προσέλθουν στον δήμο (δημαρχείο, Κτίριο ΞΕΝΙΑ), για να υποβάλουν τις αιτήσεις του και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη χορήγηση της άδειας συμμετοχής. Επίσης, θα επιλέξουν τον νόμιμο εκπρόσωπό τους στις 13 Σεπτεμβρίου (ώρα 12:00μμ), σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στο δημαρχείο, ενώ η δημόσια κλήρωση για τη χορήγηση των αδειών συμμετοχής, κκαι τις θέσεις τοποθέτησης των αδειοδοτούμενων θα πραγματοποιηθεί σε συνεδρίαση τουτου δημοτικού συμβουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων στις 20 Σεπτεμβρίου (ώρα 6:30μμ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι κατέχουν τις νόμιμες άδειες και τα προσόντα που ορίζουν οι σχετικές διατάξεις. Οι οικονομικές τους υποχρεώσεις θα εκπληρώνονται συγχρόνως με την παραχώρηση της σχετικής τους θέσης και της άδειας που θα τους χορηγεί κατά νόμο ο δήμος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος