FOLLOW US: facebook twitter

Απέτρεψαν πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας Ηλείου

Ημερομηνία: 07-09-2023 | Συντάκτης:

Δυναμική κινητοποίηση σωματείων της Ηλείας στην Αθήνα

Δυναμική παρέμβαση σωματείων του Ν. Ηλείας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί έξω από τα γραφεία του fund “DoValue” στην Καλλιθέα (Αθήνα-Αττική) για την αποτροπή του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας του ανάπηρου συντοπίτη μας Γ. Λύτρα.

Με στήριγμα τα συνδικάτα, τα σωματεία και τις ομοσπονδίες του Ν. Αττικής κατάφεραν  να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας του Γ. Λύτρα, να επιβάλλουν το κούρεμα του χρέους και την ίδια στιγμή να πετύχουν έναν διακανονισμό με βάση τις δυνατότητες του οφειλέτη.

«Ο κοινός αγώνας των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των φοιτητών, στο πλαίσιο της κοινωνικής συμμαχίας, αποδεικνύει την ικανότητα που έχουμε να αποτρέψουμε τα σπίτια των λαϊκών εργατικών οικογενειών να γίνονται βορά στα νύχια των τραπεζών και των funds» επισήμαναν.

Σημειώνεται ότι στην κινητοποίηση ανταποκρίθηκαν μετά από κάλεσμα των σωματείων του Ν. Ηλείας οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Πύργου, Χρήστος Αθανάσουλας και Αρχαίας Ολυμπίας, Ελένη Τσίγκλα. Όπως τόνισαν «με την οργανωμένη, μαζική παρέμβαση μας καταφέραμε να αποτρέψουμε τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας του Γ. Λύτρα, να επιβάλουμε το κούρεμα του χρέους και την ίδια στιγμή να πετύχουμε έναν διακανονισμό με βάση τις δυνατότητες του οφειλέτη. Στείλαμε μήνυμα στις τράπεζες και στα funds ότι θα βρίσκουν πάντα μπροστά τους την οργανωμένη λαϊκή πάλη! Κανείς και καμία μόνη. Δίνουμε υπόσχεση ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα γιατί μόνο με κοινό αγώνα μπορούν να προστατευτούν τα λαϊκά νοικοκυριά και να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του λαού».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος