FOLLOW US: facebook twitter

Απέραντη θλίψη κι ένα πελώριο «γιατί»…

Ημερομηνία: 01-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85596″ img_size=”full”][vc_column_text]

Η τελευταία πράξη του δράματος για την 22χρονη Αρετή – Εκατοντάδες κόσμου την συνόδεψαν το Σάββατο στην τελευταία της κατοικία στην Βαρβάσαινα

Ένα μακρύ βουβό ανθρώπινο ποτάμι, συνόδεψε το πρωί του Σαββάτου την 22χρονη Αρετή στην τελευταία της κατοικία στην Βαρβάσαινα, καθώς μετά από πολλές μέρες ερευνών για το θάνατό της και ιατροδικαστικών εξετάσεων, η σορός της άτυχης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Αθήνα, έφτασε στον τόπο καταγωγής της και την παρέλαβε η οικογένειά της.

Όλο το χωριό αλλά και πολλοί συγγενείς και φίλοι της οικογένειας από διάφορα μέρη του νομού, συνόδεψαν συγκλονισμένοι την κοπέλα στην τελευταία της κατοικία, μην μπορώντας να πιστέψουν τον αναπάντεχο και άδικο χαμό της. Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλλη στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Βαρβάσαινας, ενώ τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς της Δημήτρης και Βασιλική καθώς και τα δύο της αδέλφια που θρηνούν εδώ και μέρες για την απώλειά της.

Όσον αφορά την συνέχεια των ερευνών για τις συνθήκες θανάτου της 22χρονης, η υπόθεση έχει διαβιβαστεί στο τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και διερευνάται ως ανθρωποκτονία, ενώ την Παρασκευή έγινε νέα ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη από τεχνικό σύμβουλο που όρισε η οικογένεια και  από ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα. Ως αιτία θανάτου φέρεται ο «ασφυκτικός θάνατος», ενώ αναμένονται με αγωνία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα βγουν σε ένα περίπου μήνα.

Παράλληλα οι αρχές έχουν συλλέξει στοιχεία και αποτυπώματα από το σπίτι της 22χρονης στο Αιγάλεω, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχαν στο χώρο και άλλα άτομα που μπορεί να συσχετίζονται χρονικά με το θάνατο της κοπέλας, ενώ τέλος σε εξέλιξη βρίσκονται και οι έρευνες από το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος όσο και αυτές που αφορούν πιθανή εμπλοκή της με κυκλώματα σατανιστών.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot